Main Area

Rendezés
Random Sörweekend

Random Sörweekend

A Serfőző csapata évente jön a már kipróbált és bevált rendezvényeivel. Úgyhogy most megint az Allee melleti sétányra érdemes kinézni, ha innál pá korsó jó sört csak úgy randomra.

Bővebben
Rendelj házhoz egy jó sört!

Rendelj házhoz egy jó sört!

Amióta a köztudatban vannak a jó, hazai gyártású sörök szerintem mindenki arról álmodik, hogy házhoz jöjjenek, csapoltan, gyorsan. Úgy tűnik az imáik meghallgattattak.     

Bővebben
Indul a Belvárosi Sörfeszt!

Indul a Belvárosi Sörfeszt!

Ma kezdetét veszi egy gigantikus sörözés 200 féle sörrel a Szabadság téren, mert megnyitja kapuit a Belvárosi Sörfesztivál, ami a Budavári Sörfesztivált kívánja leváltani. Lesznek premierek, lesz nóta, lesz tánc és lesznek egyedi söröspoharak!

Bővebben
Hat kánikulaűző sörkoktél a meleg napokra

Hat kánikulaűző sörkoktél a meleg napokra

A sör mindig tartogat új kalandokat és élményeket; tedd izgalmassá a családi bulikat, baráti összejöveteleket, vagy a romantikus estéidet saját készítésű sörkoktélokkal! A Sör mi több receptjei alapján most te is a poharadba töltheted a tavaszi-nyári szezon legkülönlegesebb frissítőit, amelyekkel garantáltan le fogod nyűgözni az asztaltársaságodat.

Bővebben
A Belvárosi Sörfesztivál az új Budavári Sörfesztivál

A Belvárosi Sörfesztivál az új Budavári Sörfesztivál

Sörünnepet rendeznek június 15 és 18 között a Szabadság téren Belvárosi Sörfesztivál néven. A rendezvényen a legjobb hazai és import sörök, és a legfrissebb kézműves nedűk is felvonulnak, ráadásul nemcsak sörből, street food-ból is lehet bőven válogatni. A fesztivál ingyenesen látogatható, csak a fogyasztáshoz szükséges fesztiválpoharat kell megvásárolniuk a látogatóknak. A sörünnepen ráadásul három féle, a különböző sörfajtákhoz illő pohár kapható, amivel a minőségi sörfogyasztásra buzdítják a közönséget a szervezők.

Bővebben
Igyunk egy cseh sört a tetőn

Igyunk egy cseh sört a tetőn

A Budapesti Cseh Sörfesztivál évről évre egyre nagyobb sikerrel kerül megrendezésre Budapest frekventált terein, mint például a Városháza Park és a Szabadság tér, valamint az 56-osok tere a Műcsarnoknál.

Olyannyira megnőtt látogatottsága az elmúlt évek során, hogy ezt értékelve idén még nagyobb, frekventáltabb és nyugodtabb helyet kerestünk rendezvényünknek.

Bővebben
Söröspohár-kisokos a sörfesztiválokhoz

Söröspohár-kisokos a sörfesztiválokhoz

Ahogy a jó borok esetében, a sörfogyasztás élvezeti értékét is befolyásolja az, hogy milyen poharat választunk. Ezek legtöbbjét úgy alakítják ki, hogy érvényesüljön a főzet aromája, íze és illata, a minőségi pohár ráadásul a sörhab tartását is befolyásolja. A prémium söröket, és a minőségi sörfogyasztást támogatja idén a Belvárosi Sörfesztivál, ahol három különböző formájú, magas minőségű kóstolópohárból választhatnak a sörimádók.a

Bővebben
Kisüzem 2017 sörfeszt Óbudán

Kisüzem 2017 sörfeszt Óbudán

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata – a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületével együttműködve – a tavalyi év után idén háromnaposra bővülve, 2017. június 9–11-én másodszor rendezi meg sörfesztiválját. A Kisüzem 2017 nevű rendezvényen kéttucatnyi sörfőzde mintegy 200 -féle sörét lehet majd kóstolni.

Bővebben

10/10. oldal

2018 Szűretlen. Fejlesztette: Totel