Main Area

M63 BULLDOG/CONCORDE

FŰTŐHÁZ SÖRFŐZDE
Sörfajta Belga golden ale
Szín Mély aranysárga
ABV 8.5
IBU 18,1
Kiszerelés Csapolt, Üveg - 0,33 l

3 fajta komló, 3 fajta maláta és kandiscukor felhasználásával készült erős, arany színű belga ale, amely 2017-ben, a Lexington Commonwealth Cup-on aranyérmet, szintén 2017-ben, a Dublin Craft Beer Cup-on ezüstérmet, majd 2018-ban, a dublini versenyen aranyérmet vihetett haza. Külön kuriózum, hogy a '18-as verseny nagydíját, a Bajnokok bajnoka címet is megnyerte a sör, melyet évente csak egy főzetnek ítélnek oda az egész megmérettetésen.

A M63 BULLDOG név eredete:"Névadó a MÁV legerősebb dízel mozdonya – mottó, nyers erő. A sör csalós, itatja magát, és fejbe vág. Szlogenje: palackba zárt mosoly."

A CONCORDE név eredete: "A repülőgépekről elnevezett sörök csak a Liszt Ferenc repülőtér bud:vip várójában érhetők el, csak azoknak, akik befizetik a vip díjat. Ott, és csak ott fogyaszthatók, igaz itt korlátlan a mennyiség, ez az all inclusive szolgáltatás része. Fontos az exclusivitás, hogy ezek a sörök a világon csak itt fogyaszthatók. Ezt a várót használják az országba érkező filmsztárok, milliárdosok..."

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2018 Szűretlen. Fejlesztette: Totel