Main Area

2018 eddigi sörtermése

Már 1 hónapja benne vagyunk az új évben és elkezdtük összeírni, hogy mégis mit is lehetett eddig inni, ha valaki új sörrel szeretett volna felönteni a garatra. 

Olyan korszakunkat éljük, hogy cikksorozatokat indítunk és ez a mostani is egy újabb cikksorozat első darabja. Minden héten összeszedjük majd az előző hétből kiindulva, hogy milyen új sörök jöttek ki, mert már kicsit nehezen követhető a dolog. Mivel kicsit későn ébredtünk, ezért most nem csak 1 hét adagját írjuk meg, hanem rögtön 1 hónapét! Szerencsére kicsit álmosan indult az év, úgyhogy nem fog elkopni az ujjunk a felsorolásban, de azért nem is lenne javallott 1 este meginni mindet.

Főzdék szerint fogunk haladni, nem időrendben, mivel behatárolhatatlan pontosan mikor is lett kész a főzet és mikor került az üvegbe/dobozba, amit aztán megkaptunk a Beerselectiontől.

Van jó pár, amihez már elkezdtük gyártani a kritikákat, amennyire a májunk engedi. A linkekre kattintva minden infót megtaláltok a sörről és ha tetszik, amit láttok, akkor 1 gombnyomással akár mehettek is a webshopba megvenni.

Reketye

Peach Ale

Dont mess with Zoltan

Party or Die

Pizza slice in the party district

Let's Drink Before We Drink

FIRST

Double IPA 0.33l (CAN)

Chocolate Vanilla Imperial Stout 0.33l (CAN)

Black IPA 0.33l (CAN)

Irish Red Ale 0.33l

MONYO

King Kapia (Kingpin collab)

We dont like pepprazzis

Beard Doesn't Make you a Brewer

Fehér Nyúl

CRANACHAN – MÁLNÁS BLACK IPA

COCOA MILK STOUT

BARISTAUT

Horizont

Pilot Series #5

DimboLab

Ghost Dog

Krois Brewery

Klassik German Pils

Bölcső Brew Crew

Busó

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel