Main Area

4+1 tipp másnaposság mellé

Szilveszterkor többnyire az emberek belecsapnak az ünneplésbe és egy masszív másnappal kezdik az évet. Adunk pár tippet, hogy ne döglött hód pózban töltsd az Újév első napját!

Forrás

Mondanám, hogy aki nem bírja az ne igyék, de hát többnyire ezt én magam sem tartom be, mert van az a bizonyos gépszíj… Ezen az estén pedig különösen igaz ez, hiszen az emberek nagy része valamilyen mulatozással kísérve lép át 2019-be. Összeszedtem pár túlélési technikát, amivel talán le lehet rövidíteni a szenvedést és az új év első napja nem a kukába megy.

1. A klasszikus

Mivel a masszív alkoholizálás többnyire rettenet dehidratáltsággal párosul, így minden praktika nélkül csak fogyassz vizet is. Ivás közben (kivételesen nem sör formájában, hanem mellé), lefekvés előtt és nyilván ébredés után úgyis a vizes flakon után nyúlsz.

2. A szteroidos klasszikus

Lefekvés előtt vegyél be valami gyógyszert fejfájásra még, akkor is, ha éppen azt se tudod éppen melyik bolygón vagy, de a fejed nem fáj. Öblítsd le bő vízzel. Igény esetén ismételd meg reggel is.

3. Irány a legközelebbi gyorskajálda

Van annak valami bája, amikor másnaposan nem tud a gyomor befogadni semmi szilárd kaját, de az igazi gyorskajáldás burger simán lecsúszik és még jobban is vagyunk tőle. Ha a tudományos okait keressük ennek, akkor sok sikert hozzá! Mi annyit tudunk mondani, hogy másnaposan a cukros dolgok jót tesznek, mert segítenek a szervezetnek a regenerálódásban. Ergo a kóla és egyéb lónyálak. A műanyag kaják pedig valószínűleg a sok egyéb bennük lévő "nem akarom tudni" összetevők miatt lehetnek másnap a legjobb barátaink.

4. Ne idd magad seggrészegre

Természetesen csak viccelünk, basszál be, mint a szar!

A végére pedig egy külvárosi legendát szeretnénk megcáfolni, amiben mi is sokáig hittünk, de aztán elmúltunk 30 évesek. Amikor már alapból is 2 napig tart a másnap, akkor a kutyaharapás szőrével nem játszik. Ez a teória nagyjából 25 éves korig tesztelhető, de utána már az alkohol gondolata is émelygéssel tölti el az embert egy masszív este után. Nyilván le lehet nyomni izomból másnap is a sört, de akkor kb instant visszakerülünk a spiccesség állapotába és kezdődik a részegség elölről.

Még biztos vannak alternatív technikák, amik személyre szabottan működnek egyeseknek, de az első két megoldás a leguniverzálisabb.

Jó csapatást estére, halál a májra és BUÉK!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel