Main Area

6 sörcsomag, amikre csak masni kell és már mehet is a fa alá!

A sör már régóta nem csak egy egyszerű ital, amiben alkohol van, hanem már az extra verzióknak köszönhetően igazi ajándék is lehet! A karácsonyi cikksorozat első részében a sörcsomagokat járjuk körbe.

A karácsony közeledtével mindenki a legjobb ajándékot keresi, aminek mindenki örülni fog. Mindeközben nem is kellene túlbonyolítani a dolgot, hiszen olyan speckó sörök vannak már csomagba zárva, amire tényleg csak egy masni kell. Nézzük meg mik közül érdemes válogatni a fa alá.

Hopfanatic karácsonyi csomag - Zserbó palackba zárva

A Hopfanatic sörfőzde egy régi kedvencem, de sajnos indokolatlanul kevés szó esik róluk. Szerencsére szokás szerint előrukkoltak ők is a karácsonyi csomagjukkal, amiben folyékony zserbó és komlós puding van egy csecse logózott Hopfantic pohárral kiegészítve.

Ezt közvetlenül csak a Hopfanatic főzdétől tudjátok megrendelni! 

Esthajnal ’19 – a klasszikus

Az Esthajnal széria már évek óta állandó szereplője a karácsonyi válogatásoknak, ami a Békésszentandrási sörfőzde szezonális söre, kifejezetten a karácsonyhoz/télhez igazítva. Klasszikusan valami éjfekete sörrel készülnek, ami vagy stout vagy porter stílusát tekintve, de most 19-re lapot húztak és egy Black IPA-t dobtak be a piacra.

ITT OLVASHATTOK BŐVEBBEN RÓLA

VÁSÁRLÁS 

Black Rose díszdoboz – az ínyenceknek

 

Még mindig maradunk a Békésszentandrási sörfőzde teritóriumán, ugyanis a tavaly elkezdett szériát folytatják idén is. Adnak egy díszdobozt, benne egy 3 éves és egy friss Black Rose-al és egy kristálypohárral. Ez a csomag már a 3 éves verzió és a logózott kristálypohár miatt is tuti vétel ajándéknak. Ennek még az is örülne valószínűleg, aki nincs is oda meg vissza az extra sörökért.

A TAVALYI DEBÜTÁLÁSRÓL ITT ÍRTUNK

VÁSÁRLÁS

MerryXide – karácsony a szádban

A Yeast Side sörfőzde sosenem arról volt híres, hogy visszafogja magát, ha sörökről van szó és ezt a jó szokásukat idén karácsonykor sem felejtik el. A karácsonyi sörcsomagjukban egy mézeskalácsos stout és egy mandarinos IPA szerepel, amik együtt már ránézésre is a karácsonyt idézik meg a fejekben.  

A TAVALYI KARÁCSONYI MEGŐRÜLÉSÜK EREDMÉNYE EZ LETT

VÁSÁRLÁS

Ugar Karácsonyi csomag – non-plus ultra

Az Ugar anno még a Burzsujjal indította el az extra karácsonyi sörös szériáját, ami gyakorlatilag még a kezdeteknek számított a főzde életében. Idén viszont olyat tettek le az asztalra, ami instant kell! Nem mindennapi szettet raktak össze, de már a csomagban található sör maga is egy élmény! Egy 11%-os belga tripel került a csomagba, egy logózott pohár és egy szappan(!!!) kíséretében. A sörből mindössze 200 palack készült, ami már magában is elég különlegessé teszi a dolgot, de ez az összeállítás még inkább.

VÁSÁRLÁS

Horizont Night Shift Fa Díszdoboz – a muszáj, a kötelező, az akarod!

A Horizont háza tájáról mostanság (is) elég extra dolgok kerülnek ki és a két éve útjára engedett Night Shift széria pontosan egy újabb szintre emeli a dolgokat. Mit is mondhatnánk egy olyan csomagra, aminek ez a tartalma?

  • Horizont Night Shift Vintage 2017
  • Horizont Night Shift Vintage 2018
  • Horizont Night Shift 2019 Tennessee Whiskey BA
  • Horizont Night Shift 2019 Caribbean Rum BA

Szerintem ez a felsorolást mindent elmond arról, hogy miért is kell mindenkinek ez a csomag. De ha ez még nem győzött volna meg mindenkit, akkor elég csak ránézni a limitált mennyiségben készült fadobozra, hogy totál szerelembe essünk.

A NIGHT SHIFT BEROBBANÁSÁRÓL ITT ÍRTUNK

VÁSÁRLÁS

 

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel