Main Area

A Balcsin is nyomul a sör

A sörfesztiválok már egy ideje nem csak a fővárosra korlátozódnak, mert országszerte nagy a kereslet a jó sörökre. Mivel most úgyis az emberek többsége nyaral valahol, például a magyar tenge mellett, így az Alsóörsi Sörfesztivál tökéletes helyre települt a vízparti sörözés előremozdításához.

Beindult a nyár és már harmadik alkalommal költözik le a Sirály Parkba a Serfőzőék sörfesztiválja hazai és európai sörkülönlegeségekkel. Ez lenne az Alsóörsi Sörfeszt.

Július 12 és 16 között közel 35 sörfőzde 150 féle sörét kosólhatjátok a délutáni és esti hőségben, hogy testeteket elfogadható hőmérsékletűvé hűtsétek a hűsítő nedűk segítségével. Magyar, cseh, belga, angol és német sörökkel, streetfooddal és klasszikus fesztiválkajákkal, valamint esti koncertekkel, DJ-kkel, sörkóstolókkal és a sörtörténeti előadásokkal várják a látogatókat.

Az eseményre a belépés díjtalan.

Kiállítók a teljesség igénye nélkül:
Cerna Hora, Permon, Holba, Csíki Sör, Domján Sörfőzde, Sümegi, Rothbeer, Etyeki, HopTop Brewery, Dimbo Lab, Mad Scientist, Wihenstephaner, Gallica, Corsendonk, Delirium, Paljas, Floris Kriek, Primátor, Greenjoy Brewing Co., Grill Király, Befaló Bill.

A kiállítók minden nap délután kettőkor nyitnak és körülbelül éjfélkor zárnak.

Programok:

Szerda: Spencer Hill Magic Band
Csütörtök: Madarak HBZK
Péntek: Dj Dominique + Fergeteg Party, EnterPix
Szombat: Best Before Zenekar
Vasárnap: The Bits Beatles emlékzenekar

Minden nap:
Sörivó versenyek és sörkóstolóval egybekötött sörtörténeti előadások Katona Csabával
DJ Galamb2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel