Main Area

A Hara’Punk sörfőzéssel segíti a járvány elleni védekezést

Mindenki megteszi, amit tud a kialakult koronavírusos helyzetben arra, hogy támogassa a leginkább rászorulókat. A sörpunkok azzal segítenek, amihez a legjobban értenek, sörfőzéssel! Mindezt egy nemes cél érdekében.

A COVID-19 nagyobb hatással van a mindennapjainkra, mint azt előreláthatóan gondoltuk volna és ez mindenkit érint kivétel nélkül. A sörfőzdék és craft kocsmák rettentő nehéz helyzetben vannak, de mégis próbálnak segíteni ahogy tudnak. A MONYO „Ments meg egy csapost” kezdeményezése már több, mint 1 millió forintot hozott össze, hogy a kedvenc pultosaink valahogy át tudják vészelni a helyzetet. A Hara’Punk pedig közösségi finanszírozású sörfőzéssel támogatja az egészségügyet!

Simonfai Balázs és Csanád Marci azt vette a fejébe, hogy főznek egy sört, amivel beintenek a koronavírusnak és adományt gyűjtenek életmentő eszközök és gyógyszerek beszerzésére. Stílusosan, amolyan igazi punk módjára F**K CORONAVIRUS névre keresztelték a sörüket.

Nincs más dolgod, mint ellátogatni az oldalukra és az űrlap segítségével megrendelni a sört. Ezzel nem csak egy sört kapsz, hanem a nehéz helyzetben segítesz is. A támogatásért cserébe, hálájuk jeléül pedig szavazhattok, hogy milyen sör legyen a F**K CORONAVIRUS és még a nevetek is rákerül majd a címkére. A sört nyáron főzik meg, és minden lépésről tájékoztatnak majd emailben is.

Április 21-ig tudjátok leadni a megrendeléseket, melyet a lehető legrövidebb idő alatt célba juttatnak. A felajánlások pontos összegéről, az átadás módjáról és a megvásárolt eszközökről, illetve gyógyszerekről részletesen tájékoztatnak majd mindenkit emailben.

Ha pedig úgy alapból is szeretnétek támogatni a kisüzemi sörfőzdéket, akkor csatlakozzatok a #mentsükmegasöréletet FB csoporthoz vagy csekkoljátok a http://mentsukmegasoreletet.hu/ oldalt, ahol csokorba szedve találjátok meg a sörfőzdéket és rendeljetek tőlük közvetlenül!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel