Main Area

A hét sörfőzdéje – Dimbo Lab

Mindenki gondolja át újra azt, amit a sörről tud, hisz a hét sörfőzdéje most egy őrült zseni gerilla duo, a Dimbo Lab.

A Dimbo Lab 2016-ban csapódott be a köztudatba (na jó, a kraftos keménymag köztudatába) egy olyan sörrel, ami az akkori viszonyok között kb példa nélküli volt: egy vörös ribizlis savanyú gose-val. Ebben a sörben a címke elektrosokkolt farkasa volt a legkevésbé furcsa, hiszen pár éve még gyakorlatilag elérhetetlen volt magyar savanyú sör, így a fogyasztók (még a kemény mag egy része sem) barátkozott meg azzal a gondolattal, hogy egy főzet nem keserű vagy édes, hanem savas. Na és erre tett még rá egy lapáttal az a tény, hogy egy ilyen extrém stílusú ital a főzde egyetlen, bemutatkozó söre. Innen már látszott, hogy a Dimbo-t őrült, zseni és/vagy nagyon kemény arcok alapították, így máris megszerettem őket. Szerencsére ezzel nem voltam egyedül, így a srácok a mai napig ontják a formabontó, eddig még nem kóstolt ízvilágú söröket, legyen az pezsgős saison, füstölt teás fekete IPAszétkomlózott porter vagy egy szintén ritkán előkerülő, de akkor nagyot ütő stílus, az India Pale Lager egy képviselője.

Na de legyen elég ennyi bevezetésnek. Ha többet tudnál meg a srácokról, felvennéd velük a kapcsolatot, esetleg érdekel, mi mindent követtek még el a sörfőző üstben, akkor IDE kattintva minden egyéb infót megtalálsz.

Amennyiben azt is tudni szeretnéd, hogy sikerültek a főzde extrém sörei, a hétre 6 tesztet is tartogatunk Nektek:

Ha pedig meg is kóstolnád a héten tesztelt söreiket, szedd össze minden tudásod, hajtsd be tartozásod Fortunánál, és válaszold meg helyesen heti kérdésünket. Ha te leszel a helyesen válaszoló szerencsés, egy 6 darabos Dimbo csomag üti majd a markod.

Ismerd meg a Dimbo Lab söröket és nyerj!!!

Melyik Dimbo sör felel meg a német tisztasági törvénynek, vagyis nem tartalmaz gyümölcsöt, csak malátát, komlót, élesztőt és vizet?


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel