Main Area

A Horizonttal olyat csinálunk, ami még sosenem volt – SOUR SERIES ONLINE SÖRPRÖMIER

Sok minden megváltozott a karanténnak köszönhetően, de nem minden a rossz irányba. Például ez ösztökélt minket is arra, hogy a Horizonttal közösen online térbe költöztessünk egy sörpremiert!

Arról már többször is értekeztünk, hogy mennyiben digitalizálódott a sörös közeg, amióta bezárások, korlátozások vannak, de arról még nem, hogy milyen új lehetőségeknek nyitott utat a karanténosdi. Most éppenséggel az fog történni, hogy lesz egy komoly online sörpremier, amiben a Horizontos srácokat fogjuk faggatni a legújabb söreikről, a Sour Series két legújabb darabjáról.

Nem tagadom, mindig is egy techy voltam, ami nagyjából annyit jelent, hogy szeretem a technológiai újításokat és kipróbálni is azokat. Most ráadásul a sörrel vegyítve tehetem ezt meg, ugyanis ha már nem lehet személyesen sörpremiert tartani, akkor itt az ideje új utakat keresni. Mindenki a saját közegéből becsatlakozva, osztott képernyőn fog becsatlakozni csütörtök este egy élő videóba, ahol a Horizont legújabb söreit fogjuk kivesézni. Ilyet még senkisenem csinált, még mi sem. De szerintünk parádés lesz!

Egy kötetlen beszélgetés keretében a legújabb Sour Series tételeket, a Barackos és a Szedres Brett Sour Ale-t kóstoljuk meg, mesélnek a hátteréről, és hogy miért is különleges ez a sör a főzde számára. Ezek a sörök fél évig pihentek fehérboros tölgyahordóban, gyümölcs ágyon és egy olyan vadélesztő koktélt kapott, ami egy egészen elképesztő ízkombinációt eredményezett a sörben. Úgyhogy ha a technikai megoldás nem is hoz lázba mindenkit, akkor a sörök tuti lázba hoznak majd!

Ha szeretnétek közösen kóstolni velünk, akkor pedig csekkoljátok a webshopban a söröket, rendeljetek egy adaggal és majd jól megmondják a főzdearcok, hogy mit is kell keresni az ízekben!

Csatlakozzatok az eseményhez, minden infót megtaláltok majd ott!

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel