Main Area

A Lidl ismét sörös akciókkal jelentkezik!

Csütörtöktől ismét ontja magából az akciós söröket a LIDL és rendesen odatették a felhozatalt! Összeszedtük, hogy mit érdemes a kosárba tenni, hogy nektek már ne kelljen.

Valószínűleg sokan ismerik az érzést, amikor kocsikkal a kézben várakoznak a startpisztoly dörrenésére, hogy aztán rohanni lehessen az áruházba a kívánt termékért. Hát körülbelül így lehet leírni a LIDL akciókat, sörnél sincs ez másképp, nem ritka ilyenkor a rendesen felstócolt kocsi, kosár. Tapasztalataim szerint sajnos nem mindig kerül be minden tétel az összes üzletbe, de ettől független érdemes lehet sietni, mert ami van az gyorsan lefosztásra kerül. A szokásos felhozatal mellett most akad Hedon, First és Horizont is!

Hazai tételek

Bemelegítésnek itt van a Szent András Sörfőzde Laza morál session IPA-ja (499 Ft), ami tényleg kiváló egy indító italnak, de ebből azért több is csúszik. A Mad Scientist-től a Mango Bay-t (899 Ft) nem először látjuk itt a polcokon viszont most kiegészül a Jam 52-vel (799 Ft) is! Aki nem ismeri valamelyiket, annak érdemes megkóstolnia de tény, hogy az előző körben sokkal jobb ára volt kedvenc mangós sörünknek. A megszokott módon itt van a Hoptop-tól a Ceylon Buddy (599 Ft) amire egy rossz szavunk sem lehet, ebből most kell betárazni rendesen. Az édesszájúaknak a Hübris szolgáltatja a Müggy és Mülna (549 Ft) fantázianevű gyümölcsös söröket. Utóbbit nemrég kóstoltam, nagyon enyhén savanyú és itatja magát természetesen. A Hedon zászlóshajója a Charlie (899 Ft) is megvásárolható lesz, ennyiért jó vételnek számít, minden üzletben drágábban szoktam látni csak. A Horizont-tól polcra kerül a nagy múltú és elismert Gentle Bastard (599 Ft) és az árát tekintve ordít, hogy pakold tele vele a kosarat. Végül a First elhozta a Flower Power IPA-ját (649 Ft) ami 2019-ben a Belvárosi Sörfesztivál söre lett, egy kifejezetten kellemes, rendesen megkomlózott főként virágos jegyekkel bíró nedű, ajánlott!

Külföldi tételek

A külföldiek közül a Brewdog-ot talán senkinek nem kell bemutatni, terítéken a Punk IPA (749 Ft) ami mindenképpen megér egy misét. A Pyynikin – Pacific Pale Ale (699 Ft) ritkán beszerezhető, jó áron van és abszolút ajánlott. Akad kettő négyes pakk belga masszív sör azoknak, akik az egész estés italokat kedvelik, Piraat – Triple Hop és Gulden Draak – Dark triple. Egységesen 1999 Ft áron, tehát 500 Ft / db, teljesen korrekt.

Csomagok

Sörcsomagból most kettő lesz akciós. Az első a megszokottnak mondható Classic Ale válogatás, ami hat darab angol ale-t (McEwans Levy 3,2%, Jennings Cumberland 4%, Pedigree Amber Ale 4,5%, Wychwood Hobgoblin Ruby 5,2%, Lancaster Bomber Ale 4,4%, Ringwood Razor Back 3,8%) tartalmaz. Vállalkozó kedvűeknek tökéletes választás, nagyon jó az ár érték aránya mivel 467 Ft / fél literre jön ki a matek. Világmegváltást azért nem kell tőle várni, nekem felemásak az élmények vele kapcsolatban, de egy próbát mindenképp megér. A második pedig egy Hoegaarden válogatás, amiben helyet kapott kettő rose kettő white plusz egy pohár, mindezt 2599 Ft dobják utánunk.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel