Main Area

A sörakció lassan már olyan trendi, mint egy csapfoglalás

Egyre több bolt eszmél rá arra, hogy a jó sörök iránt nagy a kereslet és az emberek hajlandóak pénzt fizetni értük. A Lidl ebben élen jár és most is jóságokat lehet majd kapni.

Ma indul a Lidl sörakciója, amiben elég jó cuccokhoz lehet hozzájutni. Sörválogatások, speckó külföldi sörök és klasszikusok. Kezdjük a szemezgetést.

A The Crafty Brewing Company-től 2 sör került be a kínálatba, egy stout és egy red ale. Az írországi sörfőzde mindkét söre 3,25-ös értékelésen van az Untappd-en, ami elég jó előjel és árban is teljesen vállalható mindkettő.

Négyes csomagokból lesz három fajta is, amiből a legizgalmasabb egyértelműen a Piraat Triple Hop, aminek 500 forintos darabára egyszerűen parádés. Mellette van még a bivalyerős Bush pakkja és a Corsendonk Triple is, de a három csomag közül egyértelmű választás a Piraat.

Nagy öröm, hogy 299 forintos áron beesett a dobozos Kronenbourg Blanc is, ami az én egyik (ha nem a legkedvencebb) búzasöröm. Nem csak nekem nagy kedvencem attól függetlenül, hogy nagyüzemi sörről van szó, hiszen az Untappd-en 3,5+ az értékelése, ami magáért beszél.

A végére maradtak a nagyobb csomagok plusz egy extra sör. A csomagok között az állandó jó vétel, a 6-os belga sör csomag, amiben többek között van 1 üveg a már említett Piraat Triple Hopból és Gulden draak 9000 Quadruple-ből, amik nekem a kedvenc kategóriába tartoznak. De a többi tétel is elég megérős, ez megint egy ajánlott csomag lett, 417 Ft/db áron vannak a sörök benne. A másik csomag egy barna ale-eket tartalmazó csomag, ami szintén izgalmasan hangzik, bár én annyira nem vagyok oda ezért a sörtípusért, de ebben is érdekességek vannak 500 Ft/db áron. És az extra sör egy belga blonde ale, az Abbaye de Vauclair Impériale, ráadásul 0,75-ös kivitelben. Ez is egy elég kellemes sör, megéri kipróbálni.

Van még egy csomó más sör is akcióban (érdekesség a FAXE kínálata), de azok közül egyik sem számít extrának, nyilván ízlések és pofonok, de inkább a fent részletezettekre érdemes rárepülni. Ajánlott sietni, mert többnyire gyorsan elfogynak a készletek a jó árak miatt.

 

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel