Main Area

Angliában már minden egy korsó Guinnessre emlékezteti az embereket

Végre megnyitottak a pubok az Egyesült Királyságban is és ezt a mltán ikonikus Guinness is üdvözölte. Ennek örömére csináltak is egy hangulatos videót, hogy az “elvonási tünetekt” miatt már mindenben Guinnesst látnak az emberek.

Ha itthon nagy érvágás volt a lakosságnak a kocsmák bezárása a COVID miatt, akkor el lehet képzelni, hogy a világ talán legikonikusabb kocsmaországában mit váltott ki az emberekből az, hogy nem mehettek be a pubokba kérni egy pint sört. A Guinness most a kocsmák újranyitásának apropójából forgatott egy videót, hogy már mindenben egy korsó feketét láttak az emberek, annyira kívántak már egy szépen csapolt Guinnesst.

Miközben azon agyalunk a videót nézve (és Elvis Presley Always On My Mind dalát hallgatva), hogy vajon mi fog kisülni ebből a videóból, mi lesz a "poén" szerintem kevesen gondolnának egyébként sörre. Ugyanis ez volt a cél alapvetően, hogy a Guinness fekete sörét és a fehér habot érzékeltessék mindenféle mindennapi tárggyal. A végén pedig azért még azt is bedobják, hogy úgy amúgy 30 millió fonttal támogatták a vendéglátást a COVID alatt. 

A célt egyébként nálam részben elérték, megkívántam egy sört! 

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel