Main Area

Az Őrült Tudósok nemzetközileg is harcolnak a sörért

A Mad Scientist sörfőzde sosem arról volt híres, hogy beáll a sorba és csendben szemléli a történéseket. Most sincs ez másként, összefogtak 14 sörfőzdével szerte a világból és videós formában mondják el miért is kell most még jobban kiállni a kisüzemi sörök mellett!

Nyomjuk gőzerővel a #mentsükmegasöréletet kezdeményezést és jó látni, hogy most tényleg összefog a szakma és együttesen állunk ki az ügy mellett. A Mad Scientist olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy a nemzetközi színtéren már megismert főzdékkel, sörfőzőkkel kooperálva készítettek egy videót, amiben egy a lényeg „Igyál hazait!”.

Ez a 14 főzde vett részt a videóban:

Mikkeller

Magic Rock

Coolhead

Sudden Death

Beer Bastards

Van Moll

Browar Stu Mostów

Lervig

Seven Island

Bevog

North Brewing Co.

Tanker

Pelicon

Mad Scientist

Nekem először a sokszínűség jutott eszembe a listát elnézve, aztán meg az, hogy ezek mind bitang jó söröket csinálnak.

De így is túl sokat hadováltam már, jöjjön a Mad Scientist felvezetője és a videó!

A barátaink segítségével összeraktunk egy videót, mivel a globális színterünknek még sohasem volt ekkora szüksége rád, mint most. Ugyanazt az univerzális nyelvet a beszéljük - a jól eltöltött időét és minőségi sörökét -, gyakran versenyzünk egymással hűtőpolcokért és fesztiválhelyekért és mind azzal a gondolattal kelünk és fekszünk, hogy sörönként tegyük jobbá a világot... Most te is jobbá teheted a világunkat azzal, ha követed az egyszerű üzenetünket. Maradj pozitív, vigyázz magadra és igyál hazait!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel