Main Area

Beteljesült a megújulás a Horizontnál

A Főzdeparkos brigádból a Horizont is a megújulás mezejére lépett idén, ami nem csak a kinézetet, hanem a sörpalettát is érintette. Kijött az alapszortiment legújabb tagja, amivel teljessé vált a kategória!

Még júniusban vettük a kezünkbe az első megújult címkékkel ellátott palackokat a Horizont Taproomjában, amik elég királyul sikerültek. Viszont ami még izgalmasabban hangzott, hogy nem csak az arculatot állították új irányba, hanem új sörökkel is bővítették a palettát. Ez az esetek többségében „csak” extra kategóriákat jelent, de itt az alapszortimenthez is hozzányúltak, ami egy elég masszív bővülést jelent, ráadásul nem csak alap tételekkel!

Augusztus végén még sikerült befutniuk azt is, hogy az utolsó puzzle darab a helyére kerüljön, mert az alapból is nagyon jól sikerült Gentle Bastard kapott egy szteroidos nagytesót, a Double Gentle Bastardot, ami ahogy azt a neve is sejteti, egy dupla IPA lett. Ezzel bezárult a kör, megérkezett az összes beígért új sör, ami az alábbi alapszortimentet eredményezte:

A három új sör, három teljesen más ízvilágot képvisel és tökéletesen egészíti ki a már meglévő termékeket. Mondhatni összehozták azt a szortimentet, ami 2019-ben egy sörkóstoló wishlist és még meg is fejelték azt egy dupla IPA-val.

A hab a tortán, hogy láthatóan nem csak a termékeken és az arculaton variáltak, hanem a mesterterv részeként még be is kerültek az Aldi polcaira, méghozzá nem is akárhogy, mert már a bejáratnál rögtön ott kacsintgatnak az új designos Horizont üvegek, illetve a „különlegességek” polcon még több féle van terítéken. Ha ebből az fog kisülni a végén, hogy a három új sör bármelyik Aldiban lesz és hazafelé a csirkemell mellé tudok venni pár üveg Double Gentle Bastardot, akkor talán elmondhatjuk, hogy beütött a Horizontnak a megújulás!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel