Main Area

Bevesszük a Youtube-ot is - Sörök a Beerstro 14 hűtőjéből

Nem mondanám, hogy a legjobbkor vágtunk bele a videós tartalomgyártásba, de innen szép nyerni! A Beerstro 14 az egyik törzshelyünk és úgy döntöttünk bekukkantunk a hűtőjükbe, hogy mit lehet kóstolni náluk. Videós tartalom következik, csak erős idegzetűeknek!

Már elég régóta terveztük, hogy mi is belevágunk a videós tartalomkészítésbe, mert egyrészt több mindent tudunk elmondani videókkal, mint írásban. Másrészt pedig, mert ilyen irányba halad a világ. A Beerstro 14-ben sokat megfordultunk már és egy nagy kedvenccé vált a hely és mindenki, aki ott dolgozik, úgyhogy adta magát, hogy náluk csináljuk meg a videókat. Sajnos a többesszám most kicsit túlzás, mert mire jött volna a második video, már gondoskodtak arról a törvényhozók, hogy ne mehessünk. Mindenesetre elindultunk az úton és a videósorozatot nemes egyszerűséggel “Sörök a Beerstro 14 hűtőjéből” névre kereszteltük.

Nem kívánunk a sörös videók nagy messiásai lenni, inkább amolyan szárnypróbálgatás ez részünkről, megnézzük mit lehet belőle kihozni, mennyire fogyasztható tartalmat tudunk gyártani. Elnézve a sörvideós próbálkozásokat szerintem abszolút nincs miért szégyenkeznünk, max amiatt, hogy a videó végére már nehezen tudtunk beszélni, kicsit beütött a két utolsó izmosabb tétel. De erre szokták azt mondani, hogy ilyen ez a popszakma!

Ha bármi meglátás van, akkor jöhetnek a visszajelzések minden formában, addig is jó szórakozást.

Sörlista:

MONYO - Hop Harvest

FIRST'Sup Bro

Axiom - Blurricane

Stu Mostow - DDH DIPA

Szent András Sörfőzde - Rettegett Iván 2020

Horizont BrewingNight Shift Vintage 2020 / Russian Imperial Stout bourbon hordó

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel