Van valami különleges ezen a nyárson, ugye?
Nyársonsültek nélkül nincs is igazi grillparti. Mindegy miből van, csak jöjjön. Ez a pikánsan egzotikus recept egy kis thai hangulattal fűszerezi a csirkét.
A Borsodi is megpróbálja felvenni a kesztyűt és hamarosan Nitroval csapolt sörrel rukkolhatnak elő!
BővebbenAki azt állítja, hogy a sör nem megy a halhoz, még soha nem próbalta ki ezt a receptet.
Ez az egyszerű, de látványos és egzotikus fogás még a legfinnyássabb vendégnek is bejön, meglásd. Készülj fel a kulináris utazásra, mert ettől bizony távoli és melegebb vidéken találod magad.
Minden igazi ínyenc tudja, hogy akár egyetlen szendvics is tartalmazhatja a tökéletes falatot. Na, ez pont ilyen.
A szendvicset a házi készítésű pesto és az olvadt mozzarella teszi ellenálhatatlanná. Azt mondanunk sem kell, hogy kitűnően passzol egy korsó jó hideg Staropramenhez.
Ki nem szereti a húsgombócot? A jófajta paradicsomszósszal felszolgált kis húsgombócokat gyakran fogyasztjuk ebédre vagy vacsorára.
Viszont a bevált ételeket sem árt néha egy kicsit újragondolni. Mi lenne, ha akár jártunkban-keltünkben is csemegézhetnénk belőle? Pakold hát a gombócokat rafinált szendvicsbe. Próbáld ki. Mi bajod lehet?
A perec egy klasszikus sörkorcsolya, nyilván lehet sörös változatban is készíteni.
BővebbenEgy igazi klasszikus fogás egy nem kevésbé klasszikus kísérővel: a Staropramen Granát nem csak rubinvörös színével méltó párja a bélszínnek, de a különleges, malátás ízvilágot még jobban kiemeli a májas-gombás feltét, a komlós aromák pedig a marha fűszeres ízeinek adják tökéletes kiegészítőjét.
Bővebben