Main Area

Rendezés
Indul a Belvárosi Sörfeszt!

Indul a Belvárosi Sörfeszt!

Ma kezdetét veszi egy gigantikus sörözés 200 féle sörrel a Szabadság téren, mert megnyitja kapuit a Belvárosi Sörfesztivál, ami a Budavári Sörfesztivált kívánja leváltani. Lesznek premierek, lesz nóta, lesz tánc és lesznek egyedi söröspoharak!

Bővebben
Hat kánikulaűző sörkoktél a meleg napokra

Hat kánikulaűző sörkoktél a meleg napokra

A sör mindig tartogat új kalandokat és élményeket; tedd izgalmassá a családi bulikat, baráti összejöveteleket, vagy a romantikus estéidet saját készítésű sörkoktélokkal! A Sör mi több receptjei alapján most te is a poharadba töltheted a tavaszi-nyári szezon legkülönlegesebb frissítőit, amelyekkel garantáltan le fogod nyűgözni az asztaltársaságodat.

Bővebben
A Belvárosi Sörfesztivál az új Budavári Sörfesztivál

A Belvárosi Sörfesztivál az új Budavári Sörfesztivál

Sörünnepet rendeznek június 15 és 18 között a Szabadság téren Belvárosi Sörfesztivál néven. A rendezvényen a legjobb hazai és import sörök, és a legfrissebb kézműves nedűk is felvonulnak, ráadásul nemcsak sörből, street food-ból is lehet bőven válogatni. A fesztivál ingyenesen látogatható, csak a fogyasztáshoz szükséges fesztiválpoharat kell megvásárolniuk a látogatóknak. A sörünnepen ráadásul három féle, a különböző sörfajtákhoz illő pohár kapható, amivel a minőségi sörfogyasztásra buzdítják a közönséget a szervezők.

Bővebben
Igyunk egy cseh sört a tetőn

Igyunk egy cseh sört a tetőn

A Budapesti Cseh Sörfesztivál évről évre egyre nagyobb sikerrel kerül megrendezésre Budapest frekventált terein, mint például a Városháza Park és a Szabadság tér, valamint az 56-osok tere a Műcsarnoknál.

Olyannyira megnőtt látogatottsága az elmúlt évek során, hogy ezt értékelve idén még nagyobb, frekventáltabb és nyugodtabb helyet kerestünk rendezvényünknek.

Bővebben
Söröspohár-kisokos a sörfesztiválokhoz

Söröspohár-kisokos a sörfesztiválokhoz

Már nem csak a jó borok esetében fontos, hogy milyen pohárból isszuk a választott italt, hanem az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sörök esetében is befolyásolhatja az íz- és illatélményt egy jól megválasztott pohár! Nézzetek meg pár lehetőséget a sörkóstoláshoz!

Bővebben
Kisüzem 2017 sörfeszt Óbudán

Kisüzem 2017 sörfeszt Óbudán

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata – a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületével együttműködve – a tavalyi év után idén háromnaposra bővülve, 2017. június 9–11-én másodszor rendezi meg sörfesztiválját. A Kisüzem 2017 nevű rendezvényen kéttucatnyi sörfőzde mintegy 200 -féle sörét lehet majd kóstolni.

Bővebben

60/60. oldal

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel