Main Area

Borsodi lesz a popcorn mellé

Vége annak az időszaknak, amikor a táskában kellett becsempészni a sört a moziba, mert a Cinema City mozikban már kérhetsz sört is a popcorn mellé!

A Cinema City és a Borsodi Sörgyár lepaktál annak érdekében, hogy a mozibüfékben lehessen sört is kapni a Pepsi mellett. A büfékben alkoholos és alkoholmentes Stella Artois lesz, illetve a Borsodi Friss alkoholmentes termékei is kaphatóak az összes Cinema City mozibüfében egy éven keresztül. 

Az értékesítéshez kapcsolódóan szeptemberben országosan 18 moziban elérhető volt egy speciális menüpromóció, amiben a közepes popcorn menüben a Borsodi Friss alkoholmentes sör három különböző íze közül lehetett választani. Az együttműködés részét képezte még az is, hogy a Stella Artois szpotját minden 20 óra után vetített film előtt bemutatták szeptemberben, és ehhez a szokáshoz visszatérnek majd decemberben.

 

Véleményes, hogy ennek mekkora sikere lesz, mert ha pár sört iszik meg az ember mozizás közben, akkor bealszik, ha meg jóval többet, akkor meg állandóan a mosdóba jár majd. Gondolom az ára is egy mozibüféhez lesz igazítva, még egy okkal kevesebb amellett, hogy ez jó ötlet.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel