Main Area

Extrém sörújdonságok a heti sörcsomagban

Ezen a héten egy igazi vad sörcsomagot raktunk össze nektek, amiben egyszerre vannak klasszik, letisztult IPA-k és extrém sörök. Nyilván az extrém sörökön van a hangsúly!

Egy állandóan visszatérő probléma, hogy az új söröket macerás beszerezni, mert kismillió helyről kell külön-külön megrendelni őket és mindig kell valami “térkitöltő” sört is venni mellé, hogy ne fájjon a szállítási költség. Erre találtuk ki a tutit, ami abszolút egy létező problémára kínál megoldást, mégpedig a Heti újdonságok csomagot. Az elmúlt 1-2 hét sörei kerülnek bele, amit így egyben meg tudtok rendelni, ráadásul nektek még kedvezmény is jár hozzá. De vajon mik voltak most az újdonságok?

A mostani csomagnál nagyon odatettük magunkat (meg nyilván a főzdék is), ugyanis olyan extra söröket raktunk bele, mint kék algás pastry sour és savanyított cukorkás kólás sör. De azért megférnek szépen egymás mellett a málnás porterrel, barackos NE IPA-val és ízig-vérig IPA-kkal is.

VÁSÁRLÁS

Őrült sörök, őrült tudósoktól

A marcipánra emlékeztető Tropical Space Muffin már nem számít új sörnek, viszont abszolút csak időszakosan lehet elérni és minden sörgeeknek kötelező kipróbálnia. Garantált, hogy a kék alga mindent is be fog színezni. A másik extrém sör egy premiersör és teljesen elborult, ugyanis egy savanyú cukros kólás sörről van szó, a Cola O-ról! Pontosan erre is kell felkészülni, nem fog csalódást okozni. És végül, de nem utolsó sorban itt van még nekünk egy mandarinnal és vaníliával megtekert imperial pastry sour ale, a Tangerine Drizzle Cake. Sörgeek legyen a talpán, aki ezektől nem jött lázba.

IPA-k! IPA-k mindenhol!

Kezdjük az alapoknál és maradjunk az előzőekben taglalt sörfőzdénél, a Mad Scientistnél. A Blurry Face meglepő módon se döglött hódot, se spirulinát, se savanyú cukrot nem tartalmaz, hanem csak egy remek, duplán hidegkomlózott IPA lett. Bármikor tökéletes választás, ha IPA-t kerestek. Ugyanez a verdikt mondható el a Yeast Side legújabb söréről, a Megaside-ról is, ami egy West-Coast IPA lett. A Szent András sörfőzde két söre is bekerült a csomagba, amik egész pontosan a NE IPA kategóriát képviselik és zseniálisra sikerültek. A Ködfelhő “csak” egy sima NE IPA, ami négyféle komlóval és kétféle malátával készült. Némileg eltér a szokásos NE IPA ízektől, de még mindig alapvetően egy alapdarabnak számít. Nagyjából ezt az alapot bolondították meg a Barackos IPA személyében, ami extra mennyiségű sárgabarackot kapott, kis bazsalikom beütéssel. Gyakorlatilag mindent leural a sárgabarack és ettől lesz tökéletes a sör.

Sötétség és savanyúság

Még két nyalánkság maradt a végére. A Fehér Nyúl Brown Berry-je egy olyan málnás porter, ami a csokis ízjegyeket adó maláta mellé még kakaóbabot és kakaóport is kevert és ezt az egészet felturbózta málnapürével. Ez már a téli időjárásra készült, de nyáron is innánk. A Yeast Side viszont egy inkább nyári érzésű savanyú gyümölcsbombával rukkolt elő, amibe meggy, szeder és málna került. Ráadásul a Beary ez a Side of Nature sörsorozatuk első tagja is, úgyhogy ez gyakorlatilag csak egy kis kedvcsináló részükről.

VÁSÁRLÁS

Eddig talán ez a legextrémebb újdonság csomag, ami az őrültségek mellett masszív mennyiségű IPA-t is tartalmaz pár apró finomsággal kiegészítve. Használjátok a SZURETLEN kuponkódot a rendelésnél 10% kedvezményért!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel