Main Area

Ezeket a söröket válaszd a sördobozokban

Szeretjük maximálisan megboncolgatni a sörös újdonságokat, így pár hónap távlatából azt is megírjuk mit érdemes egy Beerbox ponton kérni a pultosnál!

Beerbox még márciusban indult el és egy teljesen új megközelítést hozott be az elviteles sör világába. Egészen pontosan a kocsmákba költözött egy webshop kínálata (legalábbis valami ilyesmi). Occsóér’ lehet hozzájutni kiválasztott kocsmákban a Beerbox kínálatában megtalálható sörökhöz, amik között ráadásul elég jó külföldi cuccok is vannak. De nézzük is, hogy pontosan milyen jóságok vannak!

A klasszikusok kedvelőinek – a csehek és a németek

A kínálat gerincét a német és cseh vonal adja, amik kicsit pontosabban a Maisel, Konrad és a Primator vonalat jelentik. Ezek között vannak alapdarabok és vannak kicsit különlegesebbek is. A cseh vonalon a Primator és a Konrad nagy kedvence mindenkinek az ivósörök táborából, míg a Camba sörei a kicsit különlegesebb nedűk kedvelőinek szólnak. A Maisel sörei között azonban van minden, mint egy jó vásárban. Vannak alapstílusok és vannak kicsit elvetemültebbek is. Főleg a Maisel & Friends termékcsaládban érdmees keresgélni, ha ezt keressük.

Akik mindenben az extrát keresik – Stu Mostow

Nekem a kedvenceim a kínálatból a lengyel Stu Mostow sörei, mert azok biztosra hozzák a craft érzést, ami nagyjából annyit jelent, hogy kicsit elborultabb főzetek kerültek palackba. AIPA, Black IPA, Milkshake IPA, de a leegyszerűbb konstrukció is "csak" egy Pale Ale. Minden mi szem és sörgeek ingere. Nekem a Milkshake IPA különösen bejött, azt mindenképpen próbáljátok ki!

A lokálpatrióták – magyar kisüzemi

A hazai sörkínálatot nem nagyon kell bemutatni senkinek sem, hiszen beszerezni sem nehéz. Miért éri meg mégis Beerboxban beszerezni azokat? Mert éppenséggel olcsóbbak, mint máshol! Jelenleg 10 magyar főzde portékájából találhatunk képviselőket a szortimentben, amik tényleg minden igényt kielégítenek. A teljesség igénye nélkül pár erősen ajánlott tétel:

HopTop Ceylon Buddy

MONYO Flying Rabbit

Uradalmi IPArozs

Mad Scientist Mango Bay

Horizont Hazy Queen

Fehér Nyúl Imperial IPA

A gluténrzékenyekre is gondolva a Ninka sörei is a kínálatban vannak, azok közül jöhet egy Popstar.

Mint a mellékelt ábra mutatja elég sokszínűre sikeredett a kínálat, mondanom sem kell, hogy ez még csak a kezdet. Fél füllel hallottam (hogy mondták, hogy látták, hogy hallották), hogy a külföldi sörök sora még bővülni fog és nem is rossz tételekkel, de ez egyelőre még csak mende-monda. Ami biztos, hogy ha bementek valamelyik Beerbox pontra, akkor a fenti kínálatból tuti találtok valami ínyetekre valót.

LEÍRÁS HOGYAN IS MŰKÖDIK A RENDSZER--->KATT

BEERBOX WEBOLDALA--->KATT

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel