Main Area

Füstölt chilis nyúl palackba zárva

A Békésszentandrásiak megérkeztek a szokásos szezonális húsvéti söreikkel, amik idén elég extrák lettek, mert füstölt chilivel bolondítottak meg egy vörös ale-t!

Szent Andráséknál nem számít újdonságnak a szezonális sör, hiszen az Esthajnal szériájuk évek óta az egyik legtutibb karácsonyi sör, ami a piacon van, de a nyulas sörök sem kutyák (hiszen nyulak). Az idei eresztés tartja a tavalyi red ale vonalat és azt a rendszert is miszerint az egyik sör egy alapsör, a másik pedig egy szétextrázott verziója annak. Nem csak a húsvétra készült az extra változat, hanem gyakorlatilag a kerti sütögetős időszakra is gondolnak már vele.

VEDD MEG A DÍSZCSOMAGOT

A Nyúlon Innen egy tradicionális Red Ale, míg a Nyúlon Túl-t egy közepesen erős, bükkfán füstölt, chipotle chiliszósz teszi a BBQ-szezon ideális kellékévé. A chipotle szószt a főzde egyik partnere, az újkígyósi Kígyóscsili biztosította a sörhöz, amiről azt érdemes tudni, hogy Bánfi Krisztián és termékei az egész világon híresek; szószai már Amerikában is aranyat érnek.  Arany és ezüst minősítést szerzett a The World Hot Sauce Awards-on.

NYÚLON INNEN

RED Ale

ABV: 4.9%

IBU: 42

EBC: 62

NYÚLON TÚL

Füstölt chilis RED Ale

ABV: 4.9%

IBU: 42

EBC: 64

Különleges összetevők: bükkfán füstölt chipotle chili szósz.

FŐZD MEG SÖRREL A HÚSVÉTI MENÜT

A sörfőzde a Kigyóscsilivel és a Nagylaposi Birkacsárdával összefogva ráadásul egy komplett húsvéti menüt is összerakott, természetesen az idei húsvéti sörök felhasználásával.

 

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel