Main Area

Ha a sör már nem elég ajándéknak

Elég hülyén hangzik, de néha már unalmas, ha piát ad valaki karácsonyi ajándékként. Természetesen mi mindig örülünk neki, de mi már csak ilyen önzetlenek vagyunk, hogy másokra is gondolunk, úgyhogy jöjjön pár sörhöz kapcsolódó ajándékötlet!

Már összeszedtük nektek, hogy milyen sörök kerülhetnének a fa alámilyen sörcsomagokat érdemes még megrendelni és most utolsó löketnek még gyorsan összeszedjük, hogy milyen sörrel kapcsolatos ajándékok vannak, amik még szóba jöhetnek.

Ha sörcipelésről van szó, akkor se nyűg legyen, hanem stílusos

A sörök hordozása nem csak egy igazi sörgeeknek lehet mindennapi élethelyzet, hanem azoknak is, akik szeretnének egyszer-egyszer bevásárolni sörből egy összejövetelre. Azonban a táskában/szatyorban cipelés annyira nem menő és a 6 sör cipelésére alkalmas papírmegoldások sem az igaziak. Van megoldás a helyzetre.

Itt írtunk róla részletesebben!

The Beercase sörelőfizetés

Nemrég írtunk kicsit arról, hogy milyen pályát futottak be a kezdeményezéssel, hogy meglepetés minden táskájuk tartalma. 8 sörrel lepik meg az embereket, nem is akármilyen sörökkel. Ha igazán jófejek akartok lenni, akkor akár 1 évnyi sörrel is elláthatjátok a kiválasztottakat.

Itt írtunk róla részletesen!

Ajándékozz sörfesztivált

BPBW 2019

2018-ban rendezték meg első alkalommal ezt az itthon teljesen rendhagyó sörfesztivált, ami nem csak hazai főzdéket hozott el, hanem a külföldieken volt a hangsúly. Korlátlan sörkóstolás, iszonyat jó hangulat, Magyarországon eddig még sohasenem kóstolt főzetek. Egy sörgeeknek ennél jobb ajándékot nem is adhatnátok!

Itt találjátok a beszámolónkat a 2018-as sörfesztről!

Winterfest

Télen mindenki egy kicsit szomorú, mert hát nincsenek sörfesztiválok. Azonban nem kell annyira szomorkodni, hiszen lesz beltéri sörfesztivál már rögtön januárban. Ez egy teljesen új kezdeményezés, de mindenesetre elég jól hangzik. Lepjetek meg valakit egy VIP belépővel, mert azt mindenki szereti!

A sörös ajándék nem mindig kell, hogy csak a sörről szóljon

Zip’s sörcsomagok

A miskolci brigád már nem csak a sörös különlegességekre koncentrál, legalábbis nem a klassikus értelemben. A remek söreik mellé most minden különlegességet is csomagoltak, amik sörrel készültek.

Itt írtunk ezekről részletesen!

Sörfürdőzés

Kinek ne fordult volna már meg a fejében az, hogy milyen lehet sörben fürödni? Hát nekünk már tuti megfordult egy párszor! Adhatsz ilyen élményt is ajándékba, mégpedig olyan formán, hogy miközben a sörben fürcsiztek még sört is isztok!

Ha pedig van pénzed lóvéra, akkor főzz sört otthon pár gombnyomással

A sörfőzés alapvetően nem egy megugorhatatlan dolog senki számára sem manapság. A mai menő sörfőzők többsége a konyhában kezdte a dolgot, de azét van már ennek is egy egyszerúbb formája. A kapszulás kávé mintájára akár már pár gombnyomással is főzhettek sört magatoknak és a barátoknak, csak némi beruházást igényel! Ráadásul a Brewie egy magyar találmány, így kicsit haza is beszélünk.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel