Main Area

Ha egy biznisz beindul – Egy csomagnyi új sör érkezett a héten

Talán már feltűnt, hogy pár hetente hozzuk az új főzeteket a saját webshopunkon keresztül és hát most az van, hogy nem tétlenkedtek a sörfőzdék, hiszen nem is telt el 2 hét, de már megint van egy újabb csokornyi újdonság!

Egy állandóan visszatérő probléma, hogy az új söröket macerás beszerezni, mert kismillió helyről kell külön-külön megrendelni őket és mindig kell valami “térkitöltő” sört is venni mellé, hogy ne fájjon a szállítási költség. Erre találtuk ki a tutit, ami abszolút egy létező problémára kínál megoldást, mégpedig a Heti újdonságok csomagot. Az elmúlt 1-2 hét sörei kerülnek bele, amit így egyben meg tudtok rendelni, ráadásul nektek még kedvezmény is jár hozzá. De vajon mik voltak most az újdonságok?

A mostani csomagra akár mondhatnánk azt is, hogy ez egy IPA válogatás, hiszen Reczer Gabi savanyáját leszámítva mindegyik egy IPA, amit abszolút nem bánunk! De vajon milyen IPA-ról is van szó?

VÁSÁRLÁS

Mad Scientist

Miért emelünk ki külön egy sörfőzdét? Mert rögtön három sörrel csekkoltak be a csomagba! Nemrégi premier tőlük az East Coast Samurai és a Madhouse DDH IPA, de ami fullba tolja a premiert az a The Smoothest Hoperator! A Madhouse a régi nedű újragondolása, egy duplán hidegkomlózott IPA, ami leginkább az ivósör kategóriát képviseli a legjobb értelemben. Az East Coast Samurai egy fokkal csavar az IPA helyzeten, hiszen egy olyan Session IPA, ami miközben könnyen itatja magát, olyan komlókat használ, ami nem tucatszámra van használva minden második sörben. És a sörcsomag zászlós premierje Mad oldalról a The Smoothest Hoperator. Egy duplán hidegkomlózott dupla IPA (ha nem lennénk sörgeekek lehet ennek a megnevezésnek nem tudnánk melyik az eleje és melyik a vége), ami 8% tömény élmény. A dupla hidegkomlózásnak köszönhetően nem érződik a sör erőssége, de igenis harap. Ráadásként ezt nem önmagukban hozták össze a Mad-nél, hanem a Van Moll főzdével közös kollabjuk. Gyakorlatilag a Mad Smooth Hoperator és a Van Moll Smooth Operator szerelemgyereke. Mivel ennyi új Mad Scientist sör esett be hozzánk hirtelenjében, így nagy örömünkben gyorsan csináltunk is egy dedikált Mad Scientist sörcsomagot!

East side VS West side

Ha már a Mad hozott egy East Coast IPA-t, akkor ez itt az ellentábor! A Horizont West-Coast DIPA-ról múlt héten már regéltünk egy sort, ebbe a csomagba is gondoltuk betesszük, mert megérdemli a reflektorfényt. Egy West-Coast DIPA, ami a maga 9%-ával elég ütös tétel benyomását kelti. A durva az egészben, hogy ez kortyolgatás közben kevéssé érződik rajta. Míg a másik West Coast IPA nem máshonnan érkezik, mint a MONYO főzdéjéből, ráadásul a második dobozolt tételről van szó! A Grumpy Octopus gyakorlatilag egy talicska komlóból áll össze (egész pontosan Columbus, Mosaic, Cascade, Centennial komlókból), úgyhogy számítsatok rá, hogy nem egy gyümis könnyedségről van szó, hanem egy igazi komlóbombáról.

VÁSÁRLÁS

Minden héten, ha új Heti újdonság csomagot rakunk össze, akkor azt erősen jelezni fogjuk nektek, így a legyegyszerűbb (és költséghatékonyabb) nektek is beszerezni az újdonságokat. Használjátok a SZURETLEN kuponkódot a rendelésnél 10% kedvezményért!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel