Main Area

Ha mész a KR4FT sörfesztre, akkor ezt kell tudnod

Most hétvégén már negyedik alkalommal rendezik meg a KRAFT sörfesztet a Főzdeparkban és elég kemény sörlistával készülnek a srácok. De azért van még egy csomó infó, ami fontos, ha kilátogatsz, össze is szedtük az infókat nektek!

 

 

HELYSZÍN, MEGKÖZELÍTÉS

Nem éppen a várorsközpontban helyezkedik el a Főzdepark, de pont ez a bája a dolognak, hogy ide nem jön ki boldog-boldogtalan, hanem csak azok, akiket tényleg érdekelnek a sörök és a főzdék.

A pontos cím (ha kocsival mentek, ezt csapassátok be a GPS-be):

1106 Budapest, Maglódi u. 47.

Tömegközlekedéssel:

A legegyszerűbb, ha valahol felpattantok a 28, 28A vagy a 37 villamosra, ami a Blaháról indul és a Kocka utcánál kell leszállni.

Különjárattal:

Keressétek a fehér Mercedes Kraft kisbuszt a Corvin áruház (NEM Corvin pláza!) előtti parkolóban, a Blaha Lujza téren. A buszon lesz KR4FT plakát, hogy könnyen megtaláljátok.

Péntek – 17:00-01:00

Az indulás minden óra egészkor történik. 22:00 óráig a Blaháról, 23:00 órától a Főzdeparkból indul a busz, tehát ott fog várakozni több időt.

Az utolsó járat amivel el tudtok menni a Blahára 01:00 órakor indul a Főzdeparkból!

Szombat - 16:00-01:00

Az indulás minden óra egészkor történik. 22:00 óráig a Blaháról, 23:00 órától a Főzdeparkból indul a busz, tehát ott fog várakozni több időt.

Az utolsó járat amivel el tudtok menni a Blahára 01:00 órakor indul a Főzdeparkból!

Vasárnap – 16:00-22:00

Az indulás minden óra egészkor történik. 20:00 óráig a Blaháról, 21:00 órától a Főzdeparkból indul a busz, tehát ott fog várakozni több időt.

Az utolsó járat amivel el tudtok menni a Blahára 22:00 órakor indul a Főzdeparkból!

A buszon a férőhelyek száma limitált, érkezési sorrendben fértek fel, de természetesen a mozgáskorlátozottak elsőbbséget élveznek.

BELÉPŐ

Az nincs!

SÖRVÁSÁRLÁS

Az van!

Nem kell feltörni a malacperselyt otthon, hogy legyen elég KP nálatok, mert most úgysem tudtok semmit sem kezdeni a pultoknál vele. Idén ide is betört az innováció és sörtokeneket tudtok venni és azzal tudjátok megvételezni a söröket. Ezeket készpénzzel és kártyával is meg tudjátok venni (vagy ha nagyon menők vagytok, akkor akár telefonnal is)

POHÁR

Ezzel kapcsolatban is egy mondhatni evolúció van, bár azért ez elég egyedi megoldás. Konkrétan semmilyen pohár nem lesz (se kötelezően megvásárolandó, se műanyag, amibe a pultoknál csapolnak)! Mondhatjuk, hogy elindítják a „Hozd a poharad, mi megtöltjük sörrel!” mozgalmat, aminek a keretében mindenki elhozhatja már bevált és szeretett sörös poharát és abba csapolják neki a sört. Viszont érdemes úgy készülni, hogyha nem viszel magaddal poharat, akkor ott kell majd venned, amit a főzdék standjainál tehetsz meg. Lesz egyébként hivatalos fesztiválpohár is, hogy ez se hiányozzon a gyűjteményből, ha nem lenne otthon elég craft master one pohár. 

EZEKKEL TUDJÁTOK MAJD MEGTÖLTENI A POHARAITOKAT

WC

Nem fizetős WC-k lesznek ráadásul idén már 14 ajtós konténer, úgyhogy tiszta luxus lesz, szabadjára engedhetitek a veséiteket!

FŐZDETÚRÁK

A nagy sikerű főzdetúrák most sem maradnak el, nyilván a helyi erők főzdéit lehet majd látogatni az alábbi időpontokban:

Péntek (09/14) 18:00 | 19:00

Szombat (09/15) 15:00 | 16:00 | 17:00

Vasárnap (09/16) 15:00 | 16:00 | 17:00

Javallott előzetesen regisztrálni, mert esélyes, hogy gyorsan betelnek a szabad helyek. Regisztrálni itt tudtok az adott főzdéknél közvetlenül:

Mad Scientist ➡ [email protected]

MONYO Brewing Co. ➡ [email protected]

Horizont Brewing ➡ [email protected]

HopTop Brewery ➡ [email protected]

NYITVATARTÁS

Szeptember 14., péntek - 17:00-02:00

Szeptember 15., szombat – 14:00-02:00

Szeptember 16., vasárnap 14:00-00:00

 

Ha valamire nem kaptatok választ a cikkből, akkor az a kérdés vagy nem létezik vagy csak az eseményben feltéve fogjátok meglelni a választ rá, amit ITT találtok!

SÖRLISTÁÉRT KATTINTSATOK IDE

Ott tali!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel