Main Area

Havas János söre sötét, mint az éjszaka

A Trónok harcát nem nagyon kell bemutatni senkinek sem, a kultikussá vált sorozattal gyakorlatilag bármit el lehet adni. Most éppen egy újabb sört mutattak be!

Ha valaki meghallja azt a kifejezést, hogy Winter is coming, akkor nagyon valószínű, hogy rögtön egy elég gyorsan ikonikussá vált sorozat fog eszébe jutni, amiben nagyon félnek attól, hogy tél lesz. A Trónok harcával gyakorlatilag csak azt nem lehet eladni, ami nem létezik, ugyanis egy szépen felépített képzeletbeli birodalomról és az ebből táplálkozó franchise-ról van szó.

Az amerikai Brewery Ommegang főzi a sorozathoz tartozó hivatalos söröket és most alkották meg a téli sörüket, a King in the North-ot, ami már a negyedik a sorban. Egy hordóérlelt Imperial Stout-ra esett az HBO és a sörfőzők közös választása, ami egy remek választás, ha ténylegesen beköszönt a tél. Pörkölt maláta, kávé és csoki ízek keverednek benne a tölgyfa, bourbon és vanillia ízjegyekkel, amit a hordó kölcsönöz neki.

Havas János (Jon Snow) söre 0,75 L-es kiszerelésben lesz elérhető és $12,99 áron fog mozogni. A sört a főzdében lehet beszerezni vagy november 23-tól lehet rendelni.

Forrás: Entertainment Weekly

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel