Main Area

Hét sörfőzdéje – ÚJ SOROZAT

Megszerettük a cikksorozatokat, úgyhogy nem is fukarkodunk velük. Most éppen az jutott eszünkbe, hogy sörfőzdékkel összeborulva csinálunk egy hetente változó sorozatot, ahol bemutatjuk a főzdéket és a söreiket is!

Az oldal indulása óta csinosítgatjuk és finomítgatjuk a sörök és sörfőzdék adatbázisát, ami mostanra érett meg a nagyközönség számára is. Több mint 100 CSAK HAZAI sörfőzde, közel 2000 söre van jelenleg az adatbázisunkban, ami hazai szinten egyedülálló, de még olyan tételek is vannak, amik Untappd-en (még) nincsenek.

Ebből az apropóból elkezdjük nagyüzemben gyártani a sörteszteket, amiben közérthetően és mindenki számára átláthatóan próbálunk véleményt mondani a sörökről, hogy az iszonyatos mennyiségű hazai sörök közül mindenki ki tudja választani, hogy mit kóstolna meg.

Nem kisebb célt tűztünk ki ezzel az új cikksorozattal, minthogy eljuttassuk a főzdék és a sörök hírét minél több emberhez, megismertessük az egyre színesebb hazai sörkínálatot az érdeklődőkkel. Szerencsénkre a főzdék is partnerek ebben a törekvésünkben és megpróbáljuk együtt formálni a sörvilágot.

Ha te egy főzde vagy, olvasod ezeket a sorokat és kedvet kaptál ahhoz, hogy csatlakozz a kezdeményezéshez, akkor írj nekünk a [email protected] címre. Ha te egy sörfogyasztó vagy, akkor reméljük tudunk újat mutatni neked. Sörhírverésre fel!

CSEKKOLJÁTOK A SÖRÖKET ÉS A SÖRFŐZDÉKET

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel