Main Area

Igyunk egy cseh sört a tetőn

A Budapesti Cseh Sörfesztivál évről évre egyre nagyobb sikerrel kerül megrendezésre Budapest frekventált terein, mint például a Városháza Park és a Szabadság tér, valamint az 56-osok tere a Műcsarnoknál.

Olyannyira megnőtt látogatottsága az elmúlt évek során, hogy ezt értékelve idén még nagyobb, frekventáltabb és nyugodtabb helyet kerestünk rendezvényünknek.

A 10. SÖRFESZTIVÁLON BEMUTATKOZÓ CSEH SÖRFŐZDÉK

Ferdinand, Nymburk, Krusovice, Bernard, Bohemia Regent, Velicky Bombardák, Budweiser, Černa Hora, Clock, Holba, Klaster Praha, Kocour, Konrad, Kozel,  Litovel, Lobkowicz, Lucky Bastard, Breclaske Pivovar, Nova Paka, Opat, Permon, Pernštejn, Pilsner Urquell, Platán, Postřižinské, Primátor, Purkmistr, Rebel, Rohozec, Staropramen, Svijany, Žatec, Zubr

KORSÓK ÉS POHARAK

Az idei Cseh Sörfesztiválon a standokon műanyagkorsókba csapoljuk a sört. Azok számára, akik ragaszkodnak az üvegpohárhoz, egyrészt biztosítunk lehetőséget, hogy elmossák a saját poharaikat, másrészt árusítani fogunk egyszerű söröskorsókat, melyeket a helyszínen megvásárolhatnak. Sajnos a visszavásárlásra nincs lehetőség. Reméljük, hogy így mindenki olyan eszköz segítségével veheti magához kedvenc cseh sörét, mely számára a legszimpatikusabb!

SÖRÁRAK

Az idei sörfesztiválon a korsó sörök 600 és 1000 forint közötti áron lesznek kaphatók. A korsó űrmértéke kevés sörfajta kivételével 5 dl azaz fél liter. A kivételek a 6.5 % alkohol tartalom felettiek és a mikró sörfőzdék speciális sörei. Ezek esetén lesz 4 dl korsó is.Minden pavilonnál lesz lehetőség egy decis kóstolót kérni. Ez a sör márkájától függetlenül 200 forint. A kóstoláshoz műanyagpoharat adunk.

BELÉPŐRŐL ÉS FIZETÉSRŐL

A 10. Budapesti Cseh Sörfesztiválra a belépés továbbra is INGYENES. A pavilonoknál mindenütt készpénzzel lehet majd fizetni.

További információ: http://csehsornapok.hu/

 

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel