Main Area

Kaja és sör a Beerstro 14-ből – TESZTELVE

A kocsmázás most egy kicsit szüneteltetve van, de ez nem akadályoz meg senkit abban, hogy a kedvenc kocsmájából rendeljen. Esetemben ez a Beerstro 14, akik szintén átálltak a kiszállításra és azt hiszem egy darabig nem fogok főzni!

A kormány elővette a tavaszi formát és elrendelte a kocsmátlan életet ideiglenesen. Ami egy egyébként is gyér évben nagyon nem tett jót a kocsmáknak, de szerencsére sokan belevágtak (újra) a kiszállításba és így nekünk is nyílt egy lehetőség, hogy támogassuk őket! A cikksorozatban a kocsmai rendeléseket vesszük sorra, mindenhonnan rendelünk és elmondjuk a tapasztalatokat.

A héten az egyik kedvenc helyemről rendeltem, a Beerstro 14-ből és nem is apróztam el a dolgot. Ránéztem a heti menüre, amit kiegészítettem pár olyan tétellel, amik abszolút szimpik voltak. Az ízlésünk nyilván eltérhet, de a kaja minősége a lényeg és hát az sem egy elhanyagolható dolog, hogy csapolt sört is lehet rendelni az étel mellé. Mondom is a verdiktet!

NÉZZÉTEK MEG, HOGY MELYIK KOCSMÁKBÓL TUDTOK MÉG HÁZHOZ RENDELNI A LISTÁNKBAN ITT

Még a menü előtt el kell mondanom, hogy ilyenkor a kocsmák saját kiszállítása a legjobb megoldás, mert egyrészt a rendelés értéke közvetlenül hozzájuk megy és nem sarcolja le őket egy harmadik kiszállító fél. A másik fontos szempont a saját kiszállításuknál, hogy találkozhattok a kedvenc pultosaitokkal és jelen esetben Eddy, a tulajdonos hozta ki nekem a rendelést. Válasszátok ezt, ha van ilyen opció a kocsmátoknál.

Jöjjön is a menü!

Beerstro sörös thai leves

Rizottó fokhagymás spenóttal

Napi menü:

Leves: Rádóci csorbaleves

Főétel: Fasírt tejszínes burgonyapürével paradicsom mártással

Sör - Uradalmi Sörmanufaktúra Misty NEIPA 6%- 500ml

Már többször ettem a Beerstroban, úgyhogy pontosan tudtam mihez kell mérnem a minőséget és abszolút nem okozott csalódást. Beni szokás szerint kitett magáért, olyan kajákat rakott megint össze, amiket tudnék egész héten enni, változtatás nélkül. A sörös thai leves és a rizottó nekem szerintem rögtön rákerült a fix kajarendelési listámra, mert az adag és a minőség is parádés. A rizottó egyébként is egy titkos kedvencem, gyakorlatilag minden formájában, úgyhogy külön örültem, amikor rákerült az étlapra. A napi menü is teljesen rendben volt, főleg mert 1500 forintba került a leves és a főétel és nem madáradag volt a csomagban. A leves nekem egy kicsit kevés volt és valójában nem tudtam mit várjak majd a főételtől, de abszolút egy pozitív csalódás volt. A csapolt sörre pedig nem is szeretnék semmit mondani, zseni volt! Nekem a Misty az egyik titkos ár-érték favoritom NE IPA tekintetében.

Összességében elmondhatom, hogy egy abszolút jó élmény volt a rendelés. A kaja finom volt, jó adag is volt (ami többnyire a probléma lehet a rendeléseknél), az egész pedig 5700 forintba került. Ez ételrendelős viszonylatban elég király ár, főleg ha még segíthetünk is vele a kocsmáknak. A non-plus ultra pedig az volt, hogy amikor ajtót nyitottam, akkor Eddy állt ott, a tulajdonos hozta ki a rendelésemet!

Egyébként, ha az én heveny beszámolóm nem is győzött volna meg titeket, akkor most olyat mondok, hogy már nyomtok is a rendelésre! Összeálltak egy pizzás céggel és eredeti olasz recept alapján pizzát is tudtok majd rendelni. Sör+pizza=királyság! 

ITT TUDTOK RENDELNI TŐLÜK

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel