Main Area

Karácsonyi üdvözletek a magyar főzdéktől

Valószínűleg nem lövök túlságosan mellé, ha azt mondom, sokunk talált a fa alatt egy palackot kedvenc főzdéjétől. De sörfőző barátaink közvetlenebb módon is igyekeztek minket meglepni valami kis aprósággal. Legyen az gyönyörű, ötletes, megnyugtató vagy épp elborult és vicces, összeszedtem személyes kedvenceimet a hazai kisüzemi sörös élet karácsonyi üdvözletei közül.

Képeslap

Ez az a kategória, amit megcímezve-bélyeggel is el tudnál küldeni akár az absztinens nagymamádnak is. A témán belül személyes kedvencem a Fehér Nyúl stout-fenyői voltak, de bármelyiket szívesen látnám a postaládámban.

 

Fehér Nyúl Brewery

Kecskeméti Sörmanufaktúra

Bigfoot Sörfőzde

Rizmajer Sörfőzde

 

 

Sör-art

Hasonlóan a képeslapokhoz, a hangsúly itt is a szép kompozíción van, viszont a témát a sör valamelyik „része” adja. A kupakok sok mindenkit megihlettek, de a FIRST a főzdébe is beszabadította a karácsony szellemét.

 

Zip's Brewhouse

Horizont Brewing

Sör mi több

FIRST The Craft Beer Company

Dopamine sör

 

Csendélet

Jól beállított fotók ünnepi tematikával. Így köszöntötte az ünnepeket az Etyeki Sörmanufaktúra és a FIRST is.

 

Etyeki Sörmanufaktúra

Stari

 

Legvadabb ötletek

Na ezek voltak azok az ötletek, amikre nem számítottam. Az idény legbetegebb és legindokolatlanabb díját egyértelműen a Reketye Zoli karácsonyfadísz viszi (letölthető itt), de Szamiék Jibjab-videóján is ki lehet készülni, pláne, ha ismered a HopTop főzde személyzetét. A Szent András sörfőzde a kreativitásrohamot egy szívhez szólóbb irányból vezette le, hiszen ők egy egész karácsonyi képregényt szerkesztettek üdvözlésképp.

 

Reketye Brewing Co.

HopTop Brewery

Szent András Sörfőzde

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel