Main Area

Keszthelyre is benyomult a nyár és a sörfesztivál

A nyári szezonra beveszik a Balaton partját a sörfesztiválok, ugyanis az Alsóörsi sörfesztivál éppen hogy véget ért, de a vurstli már megy is tovább egyenesen Keszthelyre.

A III. Alsóörsi Sörfesztivál után mint egy vándorcirkusz költözik át Keszthelyre a Serfőző csapata és folytatják az északi part sörfesztiválba folytását.

Melyiket szereted? Lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, vagy esetleg búza? Július 19 és 23 között elvileg mindegyikből kóstolhatsz a Móló melletti sétányon. A sörök mellett lesznek még röviditalok, fesztiválos és street-food ételek, édességek és kézműves árusok is. Bár a szervezők nem írják, de nyilván lehet majd egy jóféle lángost is kapni a sör mellé valahol a környéken, mert ha már a magyar tengernél van valaki, akkor kötelező éetolni egy jó sajtos-tejfölös csodát.

Zenei és kultúrális programok is lesznek, amik egy az egyben ugyanazok, mint amik Alsóörsön voltak, úgyhogy ha repetázni akarsz, akkor toljad. Lesz elmaradhatatlan Katona "sörtöténész" Csaba előadás is, aki minden nap elfoglalja a színpadot sörtörténeti előadásokkal, sörivóversennyel és és sörkostólokkal.

Kiállítók:
Szokás szerint a fene se tudja, érdemes a FB eseményt figyelni, mert egyesével posztolgatják ki őket

Programok:
Spencer Hill Magic Band, Dj Dominique, The Bits - Beatles emlékzenekar, Madarak HBZK, Dj Galamb, Katona Csaba (MTA)

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel