Main Area

Kezdődjön a karácsonyi ajándékozás by Szűretlen – 1. felvonás

Olyan sokat kaptunk az elmúlt években, hogy most szeretnénk kicsit mi is adni nektek. Mert nélkületek nem lenne Szűretlen sem. Több héten keresztül számunkra kedves és talán máshonnan beszerezhetetlen sörös ajándékokat sorsolunk ki!

A karácsonyi időszak sokaknak a családról, bejgliről és halászléről szól. Azonban nekünk, a sörösöknek ez is kicsit mást jelent, mert a téli, ünnepi időszakról a masszív stoutok, ünnepi sörök és sörös ajándéktárgyak jutnak eszünkbe sokszor a klasszikus értékek mellett. Mi pedig szeretnénk a magunk módján kicsit visszaadni nektek azért, mert olvastok minket és velünk vagytok.

Azt találtuk ki, hogy az évek alatt felhalmozódott ereklyéket (akár sörgyáraktól kapott, akár vásárolt) elajándékozzuk nektek, amiért tényleg semmit nem kell tennetek, csak kiválasztani, hogy melyiket szeretnétek megnyerni és bízni abban, hogy titeket sorsol ki a random generator. Reméljük jó helyre kerülnek majd az ereklyék.

Az első héten az alábbi tételekre lehet jelentkezni:

  • Bontatlan Pilsner Urquell póló (L-es méret)
  • Pilsner Urquell sörnyitó
  • Dreher jubileumi különkiadású “utazóbőrönd”
  • Belle-Vue logózott elegáns doboz

Nem is kell mást tennetek, mint az alábbi szavazásban leadni, hogy melyiket szeretnétek megnyerni és várni a sorsolást.

A játék 2020.11.24. 10:00 órától 2020.11.29. 22:00 óráig tart.

A terveink szerint ez most 3 héten keresztül fog tartani, úgyhogy remélhetőleg sokan hozzájutnak egy kiszemelt darabhoz.

Válasszátok ki mit szeretnétek karácsonyi ajándéknak!!

Melyik ajándékot szeretnétek megnyerni?


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel