Main Area

Kocsmák

Rendezés
Hetedik Lépcső - Szűretlen.hu

Hetedik Lépcső

Nem mai csirke a Hetedik Lépcső, de még sosem jutottam el odáig, hogy elregéljem a sztorijukat. Ezt most pótolva, olvassatok a cseh sörextrák helyszínéről!

Bővebben
FIRST Local Craft Beer and Kitchen - Szűretlen.hu

FIRST Local Craft Beer and Kitchen

Nagyon felpörgött az utóbbi év(ek)ben a brandelt kocsmák piaca és úgy tűnik ebben a versenyben a FIRST akar lenni, aki nyer. Giga terasszal nyitott meg a harmadik egységük is, a FIRST Local!

Bővebben
MONYO Grand - Szűretlen.hu

MONYO Grand

A belvárosban már lépten nyomon kisüzemi söröket árusító helyek nyílnak, de a minőséget és az árazást tekintve elég nagy a szórás. A MONYO most a Király utca és az Erzsébet körút sarkán robbantott egy nagyot az új helyével, a MONYO Granddal!

Bővebben
One Beer - Szűretlen.hu

One Beer

Kocsmajárásom most egy olyan helyre vitt, ahol már többször jártam, de most végre megtudhatjátok, hogy mire számíthat az ember egy körúti kisüzemi kocsmában!

Bővebben
I55 American Bar & Restaurant - Szűretlen.hu

I55 American Bar & Restaurant

2018 óta van egy hely Budapesten, amiről mindenki csak áradozni tud és a deep dish pizzákról készült fotóikkal alapból is állandó izgalmi állapotban tartják az embereket. Ez az I55 American Bar!

Bővebben
Sörmisszió - Szűretlen.hu

Sörmisszió

A körúton lépten nyomon kocsmákat talál az ember, de ritka az olyan, ahol normális sört is találni. Most az Élesztő vonzáskörzetében nyílt egy otthonos kis hely, amit szívvel próbálnak felfuttatni. Az idő majd eldönti sikerül-e.

Bővebben
FIRST Taproom - Szűretlen.hu

FIRST Taproom

A belvárosban már sűrűbben vannak a minőségi sört mérő helyek, de vajon lehet ezt máshol is csinálni? Újpesten megpróbálják!

Bővebben
BrewDog Budapest - Szűretlen.hu

BrewDog Budapest

November 16-án elérkezett az a nap, amiről sok sörgeek álmodott, de nem is remélték, hogy a közeljövőben meg fog valósulni. Megnyitja sörcsapjait a budapesti BrewDog bár!

Bővebben
Beer Brothers - Szűretlen.hu

Beer Brothers

Az Astoria remek közlekedése egy könnyen elérhető hellyel bővítette a fővárosi kocsmalistát, közel 100 üveges sörrel és remek melegkonyhával, amit megfejelnek még 12 sörcsappal is. Megnéztem ilyen a Beer Brothers.

Bővebben
Krak'n'Town - Szűretlen.hu

Krak'n'Town

Krak'n Town, a kocsma nemcsak egyszerű búfelejtő, hanem az alvilági figurák egyik hírhedt központja. A boxok mélyén emberéletek árán megszerzett információk, lopott holmik, vagy épp tiltott technológiák cserélnek gazdát. A Krak'n Townt kemény kézzel irányító Peter Hopsmalt von Corsair dacolva a királyság szigorú sörmonopóliumával, és az ICON kegyetlen ügynökeivel törvényen kívül méri különleges, máshol alig beszerezhető söreit a betévedő kalandoroknak.

Bővebben
Csapház - Bartók - Szűretlen.hu

Csapház - Bartók

A Csapház tulajai 2014 februárjában alapították a céget, ami egy új koncepciót hozott a hazai piacra azzal, hogy PET palackba csapolták a hazai söröket.

Bővebben
Csapház - Gogol - Szűretlen.hu

Csapház - Gogol

A Csapház tulajai 2014 februárjában alapították a céget, ami egy új koncepciót hozott a hazai piacra azzal, hogy PET palackba csapolták a hazai söröket

Bővebben
Hrabal Söröző - Szűretlen.hu

Hrabal Söröző

Kitűnő világos, félbarna és barna söreink a nymburki, a libereci, a třeboňi, a nova paka-i, a pardubicei, a žateci és a černa horai sörgyárakból érkeznek egyenesen Önnek! Röviditalaink jelentős része, Rudolf Jelinek vizovice-i főzdéjének falai között készül. És, hogy az ital jobban csússzon, és éhes száj ne maradjon, kóstolja meg eredeti cseh ételeinket, sörkorcsolyáinkat!

Bővebben
Hops Beer Bar - Szűretlen.hu

Hops Beer Bar

Alapítóink fanatikus sör-rajongók és hivatásuknak tekintik, hogy Budapest szívébe elhozzák azokat a világszerte díjnyertes söröket, amiket eddig csak külföldön kóstolhattál. Jelenleg 9 féle csapolt sör és több, mint 220 féle üveges található meg bárunkban.

Bővebben
Beerodalom - Szűretlen.hu

Beerodalom

Sörszaküzlet, sörfőzéshez és sajtkészítéshez szükséges kellékek és alapanyagok kiskereskedése a Hamburgeres mellett!

Bővebben
Cech-In Lónyay - Szűretlen.hu

Cech-In Lónyay

Cseh sörök egyenesen a Lobkowicz regionális sörgyárból. Zászlóshajónk a Ježek szűretlen világos sör, de bárki megtalálhatja a saját ízléséhez leginkább közelálló csapolt sört, legyen az szűrt világos, szűretlen búza, fekete, IPA, vagy félbarna. A gyümölcs ízesítésű sörök kedvelőire is gondoltunk, ezért a 6. csapra felkerült a Rizmajer meggyes. A Čech In-ben megszokott ételválasztékot (Hermelin, mangalica tál, sztrapacska, cseh gulyás stb..) a IX. kerületi üzletünkben kibővítettük. 15 féle meleg étel közül v

Bővebben
Pivo and Bar - Szűretlen.hu

Pivo and Bar

A Gozsduban és környékén egy dolgoból sosincs elég, kocsmákból. A Pivo and Bar csak egy a sok közül vagy....

Bővebben
Bajor Söröző - Szűretlen.hu

Bajor Söröző

A Bajor Söröző egy kedves kis kocsma a Móricz Zsigmond körtér közelén.A burger mesés,kézműves sörért pedig gyakran visszajárnak a vendégek!

Bővebben
Beer Company - Hattyú utca - Szűretlen.hu

Beer Company - Hattyú utca

A Beer Company már egy franchise, Budapesten elszórtan mindenfelé van egy egysége. Elég nagy sörválaszték, de az újdonságokaté s az extra, brutál, durva dolgokat nem itt találod majd.

Bővebben
Beer Company - Gellért tér - Szűretlen.hu

Beer Company - Gellért tér

A Beer Company már egy franchise, Budapesten elszórtan mindenfelé van egy egysége. Elég nagy sörválaszték, de az újdonságokaté s az extra, brutál, durva dolgokat nem itt találod majd.

Bővebben
Szomszéd - Szűretlen.hu

Szomszéd

Ha igazán jó cseh söröket szeretnél inni a Gozsdu udvarban, gyere a Szomszédba!

Bővebben
Spíler - Szűretlen.hu

Spíler

Bár nem a hardcore sörös arcok fogják megtalálni a legkülönlegesebb söröket itt, de cserébe meglepően nagy a választék és még remek kaják is vannak mellé.

Bővebben
Pirítós - Szűretlen.hu

Pirítós

Sosem hivalkodóan, de mindig is nagyon kellemes kínálattal várta a sörök iránt érdeklődőket. Jó sörök, jó kaják mellé.

Bővebben
Cech-In - Szűretlen.hu

Cech-In

Ha szereted az igazán jó cseh söröket, itt a helyed! Söreinket a cseh Lobkowitz regionális sörgyárból szállítjuk. A cseh és magyar konyha ételeiből válogathatsz.

Bővebben
Kalap - Szűretlen.hu

Kalap

Alapítóink fanatikus sör-rajongók és hivatásuknak tekintik, hogy Budapest szívébe elhozzák azokat a világszerte díjnyertes söröket, amiket eddig csak külföldön kóstolhattál. Jelenleg 9 féle csapolt sör és több, mint 220 féle üveges található meg bárunkban.

Bővebben
Belga Sörök Háza - Szűretlen.hu

Belga Sörök Háza

Boltunkban különleges belga söröket árulunk, és a hozzá tartozó poharakat, reklám tárgyakat. Díszdobozban és anélkül... a barnától a gyümölcsösig...

Bővebben
MONYO Tap House - Szűretlen.hu

MONYO Tap House

6 csapon magyar kézműves sörök, elsősorban a Monyo sörfőzde saját illetve az ott bérfőzésben készült sörök!

Bővebben
Neked Csak Nyolc - Szűretlen.hu

Neked Csak Nyolc

A Neked Csak Nyolc!, a Neked Csak Dezső kistestvére, nagy terasszal, a Corvin Sétányon, a Dumaszínházzal szemben! 8 sörcsap, cseh és magyar kézműves sörök!

Bővebben
Jónás Kézműves Sörház - Szűretlen.hu

Jónás Kézműves Sörház

Great local craft beers on rotation, proper coffee and awesome hot chocolate, 100% organic fruit juices and hand crafted fruit syrup soft drinks. No coke!

Bővebben
Léhűtő - Szűretlen.hu

Léhűtő

A legizgalmasabb magyar és külföldi kézműves és kisüzemi sörök lelőhelye. 

Bővebben
Csakajósör - Szűretlen.hu

Csakajósör

Csak a jó sört keresd! Különleges, kézműves, válogatott sörök a világ minden tájáról.

Bővebben
2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel