Még nyitás előtt megnéztük a Mad Scientist legújabb projektjét, a MADHOUSE-t, hogy eldönthessük ez vajon megint egy túlárazott belvárosi craft kocsma lesz-e vagy egy mindenkinek szóló egység. Elég gyorsan megkaptuk a választ a kérdésünkre!
Egyre több kocsma ismeri fel szerencsére, hogy már nem elég csak kisüzemi sört tartani, hanem egy jó konyha is kell a teljes élményhez. Pontosan ezt kínálja a Beerstro 14 a maga 14 sörcsapjával és fullos konyhájával!
Nem mai csirke a Hetedik Lépcső, de még sosem jutottam el odáig, hogy elregéljem a sztorijukat. Ezt most pótolva, olvassatok a cseh sörextrák helyszínéről!
Nagyon felpörgött az utóbbi év(ek)ben a brandelt kocsmák piaca és úgy tűnik ebben a versenyben a FIRST akar lenni, aki nyer. Giga terasszal nyitott meg a harmadik egységük is, a FIRST Local!
A belvárosban már lépten nyomon kisüzemi söröket árusító helyek nyílnak, de a minőséget és az árazást tekintve elég nagy a szórás. A MONYO most a Király utca és az Erzsébet körút sarkán robbantott egy nagyot az új helyével, a MONYO Granddal!
Kocsmajárásom most egy olyan helyre vitt, ahol már többször jártam, de most végre megtudhatjátok, hogy mire számíthat az ember egy körúti kisüzemi kocsmában!
2018 óta van egy hely Budapesten, amiről mindenki csak áradozni tud és a deep dish pizzákról készült fotóikkal alapból is állandó izgalmi állapotban tartják az embereket. Ez az I55 American Bar!