Main Area

Kóstoljátok meg a Pannonhalmi Főapátság söreit

Az apátsági sörök nem éppen számítanak általánosnak a hazai viszonylatokban, azonban most Pannonhalmán nagyot robbantottak és rögtön két sörrel rukoltak elő a kategóriában. Itt az ideje, hogy ti is megkóstoljátok őket!

Korábban már írtunk arról, hogy a Pannonhalmi Főapátságban újra beindították a sörfőzést és rögtön két elég menő tételt raktak le az asztalra. Egy Blonde és egy Quadrupel sörrel örvendeztették meg a népet és abszolút jó irányba haladtak ezekkel. Óriási volt az érdeklődés a sörök iránt, teljesen jogosan.

Most viszont lehetőségetek van nektek is kis kóstolót szerezni a sörökből, mert éppenséggel raktáron van nálunk 2-2 üveg a felhozatalból és mivel mi már kóstoltuk, így nem vagyunk irigyek, ezt bedobjuk a közösbe, ez a mi körünk. (bár a Quadrupel-t mindig szívesen innánk, de hát ilyenek vagyunk, mindent értetek)

Nem is kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi kérdésre és izgatottan várni a sorsolást. Utána már csak be kell hűtenetek a söröket és jöhet is a lényeg, a sörök szájravételezése!

A VÁLASZHOZ ITT TALÁLTOK SEGÍTSÉGET

Nyerjetek hazai belga söröket!!

Mikor merült fel először bennük, hogy újraindítják a sörfőzést?


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel