Main Area

Legyen olyan illata a lakásnak, mint egy kocsma

Rengeteg hülyeséget lehet találni az internet bugyraiban, de erre azért még én sem számítottam. Vegyetek sör illatú gyertyát a lakásba, ha mertek!

Minden őrültséget kitalálnak már a sörrel kapcsolatban, de még nekem is újdonság volt, amikor először megláttam a sör illatú gyertyát. Azt hittem csak káprázik a szemem, de az ausztrál cég egy új szintre emelte az illatosított gyertyák piacát, mert nem csak sör illatú gyertyával rukkolt elő, hanem a sajtburger illatúval is!

A sör illatú gyertya 30 ausztrál dollárba kerül (kb. 6000 forint), de annyira kelendő, hogy állandó jelleggel készlethiány van belőle. Azt nem tudtuk meg a leírásból, hogy milyen sör illatát öntötték gyertya formába, úgyhogy még az is lehet, hogy valami menő IPA-t tudunk illatolni 30 órán keresztül. Igen, jól látjátok, a gyertya elviekben 30 órán keresztül ég, úgyhogy igazi kocsmahangulatot lehet pár óra leforgása alatt teremteni a lakásban.

Egyéb hasznos infó, hogy The Man Cave fantázianév alatt fut a gyertya, ami szerintem tökéletesen tükrözi, hogy milyen hangulatot fog teremteni a lakásban a gyertya. Ha pedig ez nem lenne elég illat orgia, akkor rendeljetek mellé egy sajtbureszes és egy fokhagymás kenyeres gyertyát is!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel