Main Area

Mad Scientist Astral Projection Sabro - SÖRTESZT

Az ilyen ínséges időkben, amikor nincsenek klasszikus sörpremierek, kicsit máshogy kell hozzáállnunk a dolgokhoz és megcsinálni magunknak a sörpremiert! Mint nagyon sok jó történet, ez is úgy kezdődött, hogy: Az úgy volt, hogy…

Az úgy volt, hogy eredetileg csak a megrendelt sörcsomagomat mentem átvenni a festői szépségű Főzdeparkba, de nem túl hosszas rábeszélés (nagyjából 5-10 másodperc) után a megrendelt sörcsomagomhoz a címben is említett sörből még hozzácsaptam egyet. A sör különlegességét a frissessége adja, mivel 1 napos. A lelkemre lett kötve, hogy még aznap meg kell inni, mert így lesz az igazi, így is tettem, főleg, hogy a doboz is erre kért szépen. És hát mostanában mindenki kellően szófogadó, ha kérik valamire (vagy nem).

Az illata nagyon komlós, karakteres, közel tökéletes sörillat. Megjelenésében se volt semmi kivetni való, gyönyörű szín, stabil hab, ami a kitöltés, és a fotók, valamint az Untappd-re becsekkolás alatt eltelt 1-2 perc alatt se esett össze. Íze nagyon közel van a tökéleteshez, komlós, testes, gyümölcsös, az enyhén fűszeres utóíz a hab a tortán. 7,9%-os erősségű, de ennek ellenére könnyen iható, inkább az íz komplexitása miatt nem ivósör, mint az erőssége miatt.

Összességében ismét egy tökéletes DIPA-t tudtam meginni, a Mad-es srácok és lányok, ismételten nagyot alkottak. Hárdkór IPA fanoknak kötelező olvasmány, a műfaj iránt érdeklődő kezdőknek pedig nagyon erősen ajánlott. ITT tudjátok beszerezni magatoknak!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel