Main Area

Már 5 éve bulizhatunk sörgyárban

Fel sem tűnt, hogy már ötödik alkalommal rendezik meg a DreherFesztet, mert annyira az éves sörfesztiválrutin része lett. Szeptember 1-jén megint megyünk Kőbányára bulizni, mert az ünnepi alkalomnak köszönhetően idén 5 nagykoncerttel és 5 sörkülönlegességgel várnak minket!

Első fecske volt a Dreher kezdeményezése még 5 évvel ezelőtt, amikor is első ízben engedték be a népet a sörgyár területére és csaptak egy óriási bulit. Mostanra egy szép letisztult rendezvény lett, ahol remek koncertek vannak, de ami még fontosabb, ki lehet próbálni kísérleti fázisban lévő söröket, amik közül lehet a következő közönségkedvenc is kerül a boltok polcaira.

Egyelőre csak a zenei lineup-ról derültek ki konkrétumok, a sörökről még nem nagyon. A nagyszínpadon a Bëlga, a Cloud 9+, a Magashegyi Underground, a Lóci játszik és a Kelemen Kabátban adja majd a háttérzenét a sörözéshez, míg a kisszínpadon a tavaly elindított tehetségkutató verseny 5 döntőse fog majd muzsikálni.

A söröknél biztosan lesznek a slágertermékek, elérhető lesz a Dreher Tanksör, a Dreher Pale Ale és a nemrég piacra dobott Dreher Triplakomlós is, de azért nem ezekre vágynak a rendszeres DreherFeszt látogatók. 5 olyan sör lesz majd elérhető, amit csak a rendezvényre főznek le, de ezeket még homály fedi, hogy mik lesznek.

Amint kapok több infót nem fogom magamban tartani.

ADDIG IS NÉZZÉTEK MEG MELYIK DREHER SÖRÖKET BONTSÁTOK A NYÁRI MELEGBEN

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel