Main Area

Már a sörök is Super Bowl lázban égnek

Évente egy napra mindenki rajong az amerikai fociért, amikor elérkezik február eleje. A New England Patriots szurkolói most ráadásul egy saját sörrel is ünnepelhetnek vagy vígasztalódhatnak majd vasárnap este!

 

Forrás: Sam Adams/Facebook

A Super Bowl az év egyik (ha nem a legjobban) várt sporteseménye nem csak Amerikában, hanem világszerte. Elég, ha csak a félidei reklámokra vagy éppenséggel a sztárfellépőkre gondolunk. A New England Patriots csapata pedig egyébként is minden találgatást áthúzva jutott a döntőbe és hát nem is kellett több a bostoni Sam Adams sörfőzdének, csináltak is egy extra limitált dobozos sört az alkalomhoz.

A „Too old Too slow Still here” névre hallgató sör dobozán egy kecske látható, amit csak úgy tudunk elmagyarázni, ha kicsit belemerülünk az angol kifejezésbe. A GOAT szó jelent kecskét, ezért is került a dobozra. A GOAT pedig a Greatest Of All Time rövidítése, vagyis a „minden idők legjobbja” lefordítva. Ez természetesen a Pats csapatát erősítő veteránra utal, Tom Bradyre.

A kis magyarázat után visszakanyarodva a sörhöz. Egy farmhouse double New England IPA sört zártak dobozba mégpedig a már fentebb említett limitált grafikával. Annyira limitált a dolog, hogy konkrétan csak a mai napon lehet megvenni a sört egy 3 órás időintervallumban a főzdében vagy a Taproomban. Érdemes ezt komolyan venni, mert összesen 199 doboz készült belőle!

Ha valaki éppen arra jár küldhetne nekünk is egy dobozzal!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel