Main Area

Mostantól Thanos felel a műanyag poharakért a Heinekennél!

Óriási karrierhír, hogy úgy tűnik egy magyar sörgyárnak sikerült megszereznie a legújabb Bosszúállok filmben legénykedő Thanost és mostantól ő felel a környezettudatosságért és bomlasztja el a műanyagpoharakat!

Kisütött a nap, elkezdődtek a sörfesztiválok és előkerültek a nyár elengedhetetlen kellékei, a műanyag söröspoharak is. Most viszont eljött a kánaán a környezettudatos sörfogyasztóknak, ugyanis a Heinekennek köszönhetően úgy bomlanak majd az új műanyag poharaik, mint Bosszúállok a Végtelen háborúban.

Első körben 4 vendéglátóhelyen indítja el a „műanyagpohár mentes május” megmozdulást a Heineken, ahol olyan műanyag söröspoharakba csapolják majd a sört, amik növényi alapúak és könnyebben lebomlanak. Ez lehetne marketing bullshit is, de kivételesen bízom egy szebb jövőben és jár a pacsi a kezdeményezésért.

A sörgyár 18 országban készült felmérése szerint a fogyasztók átlagosan 66 százaléka hajlandó többet fizetni fenntartható technológiával készült termékekért. A most meghirdetett kampány keretében négy kocsmában „Lebomlok érted” szlogennel ellátott poharakat fognak majd megtölteni az egységek, természetesen Heineken sörökkel.

A résztvevő helyek, ahol kb május 7-től lesznek az újfajta poharak:

  • Grund
  • Kobuci Kert
  • Rácskert
  • Zöld Küllő

Miért jó ez nekünk? Többek között, mert ezzel drasztikusan csökkenhet a vendéglátóhelyeken termelt hulladék mennyisége. Ehhez viszont kellenek a vendéglátóhelyek is és leginkább Ti, a fogyasztók! Próbáljuk meg sörönként jobbá tenni a világot!

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel