Main Area

Nyerjétek meg a Kőbánya X projekt söreit és kóstoljátok meg az elsők között őket!

A két kőbányai sörös nagyágyú, a Dreher és a Mad Scientist nemrég jelentette be, hogy közös sörmárkát alapít, Kőbánya X néven. Most pedig lehetőségetek van ezeket a söröket megnyerni és az elsők között megkóstolni!

Talán 2020 eddigi legnagyobb sörös bejelentése volt, amikor a Dreher és a Mad Scientist közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy közös márkát alapítanak, amit nemes egyszerűséggel csak Kőbánya X-re kereszteltek.

Nem is csigázták a fogyasztókat, rögtön be is jelentették az új márka első két sörét, az Underground Lager-t és a Catacombs Coffee Stout-ot! A recepteket közösen alkották meg, de külön-külön főzdében főzték le. A Lager-t a Dreher vállalta magára, hiszen az ilyen típusú sörök készítésre sokkal jobban be vannak rendezkedve, míg a Stout a Mad boszorkánykonyhájában készült. Mindkét sör egy mérföldkő a sörös iparban, mivel nem csak itthon, hanem külföldön is nagyon kevés példa van arra, hogy egy nagyüzemi és egy craft főzde közös márkával/sörrel jöjjön ki a piacra!

Mondanom sem kell, hogy ez csak a kezdet, hiszen ez az együttműködés nem csak két sörre vonatkozott, hanem egy hosszútávú projekt első lépcsői csak. Az is kilátásban van, hogy érkeznek majd újabb sörök a Kőbánya X brand alatt, de egyelőre még ezeknek a fogadtatása van terítéken. A Lager már kapható a boltok polcain, de a Stout majd csak később lesz elérhető.

Szerencsére most egy jó válasz elég ahhoz, hogy meg tudjátok kóstolni az új söröket, hiszen hozzájutottunk némi készlethez és nem vagyunk mi olyanok, hogy ezt csak magunknak tartjuk meg! Válaszoljatok helyesen a lenti kérdésre és lehet ti nyeritek meg a Kőbánya X sörcsomagok egyikét!

A KÉRDÉSRE A VÁLASZT EBBEN A CIKKBEN TALÁLJÁTOK

Válaszoljatok az alábbi kérdésre és nyerjetek kóstolót az új Kőbánya X sörökből!!

Milyen komlókat használtak az Underground Lagerhez?


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel