Main Area

Ötödik alkalommal sörözhetünk korlátlanul a Gellértben

Az év első negyede nem bővelkedik sörfesztiválokban, de 2016 óta van egy fix pont a söréletben, ami melegséggel tölti el a sörisszák szívét. Ez pedig a korlátlan sörkóstolást kínáló, idén már ötéves Indoor Sörfesztivál!

Érthetetlen módon még mindig nem egy elterjedt Magyarországon a korlátlan sörkóstolás műfaja, évente összesen két ilyen eseményt lehet csak találni a piacon. Ezek közül az egyik nem csak azért különleges, mert egy fix belépőért lehet minden csapra rátapadni, hanem ráadásul egy olyan időszakban van, amikor nincs más legény a sörfesztiválok gátján. Ráadásul a helyszín is elég különleges, hiszen a kultikus Gellért Hotel ad neki otthont már az ötödik éve. Az Indoor Sörfesztivál már szerintem mindenki naptárjában fix helyet foglal el, kb olyan, mint a karácsony.

Sörkínálat mindenkinek

A kiállítók listáját böngészve kijelenthető, hogy ezt a kínálatot el tudnánk viselni akár egy hétig tartó rendezvény keretein belül is. Több mint 25 magyar főzde söreit lehet majd mustrázni, amit cseh és német csapok egészítenek ki, ami garantálja, hogy mindenki talál a fogára és poharába való sört. Amire én tuti rámegyek majd az a Fehér Nyúl, Hara’Punk, UGAR és a Yeast Side, de ha marad még májam, akkor a Permonnál is visszatérő vendég leszek.

AZ ÖSSZES KIÁLLÍTÓT ÉS A SÖRÖKET EBBEN A CIKKBEN TALÁLJÁTOK

Sörgasztró a profiktól

Már évek óta kiemelten foglalkozik a sörfeszt a sörgasztró tematikával, ami nem csak abban nyilvánul meg, hogy lehet sörkorcsolyákat is venni a fesztiválon, hanem ennél jóval profibb megoldást tettek le az asztalra. Ruprecht László (SVÉT, elnök és séf) és Vona Róbert (Gellért Söröző, séf) (s)örömfőzéssel készül, akik közösen álmodták meg és közösen is készítik el a gourmet fogásokat, melyek a hozzájuk kínált sörökkel szenzációs ízvilágot kínálnak. De ha ez nem lenne elég, akkor vasárnap még egy Sörbrunch is lesz a Gellértben, amit Müncz Gábor, a Gellért konyhafőnöke sörökhöz passzoló ételekből összeállított brutális menüje fog uralni.

SÖRVACSORA MENÜ

SÖRBRUNCH MENÜ

A jegyárak a felhozatalhoz képest ajándéknak bizonyulnak szerintem, mert elővételben 6000 magyar pesoért lehet bejutni a rendezvényre, ami azt jelenti, hogy ennyi pénzért meg lehet kóstolni minden tételt a sörfőzdéktől! Ha ezt kihozod occsóbbra máshol, akkor szólj nekem is, mert ez a tipikus Mission Impossible esete, amit szerintem még Tom Cruise sem tudna megoldani! Apropó jegyvásárlás. Érdemes elővételben ráugrani a jegyekre, mert tavaly és a tavaly előtt is teltházas volt a rendezvény a helyszínen pedig csak limitált számú jegy lesz elérhető és higgyétek el nekem, ebből nem akartok majd kimaradni.

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ SÖRLISTA ÉS TÉRKÉP

Belga sörokosító gyorstalpaló

A korlátlan sörkóstolás és sörgasztró programok mellett idén még egy belga sörkóstolóval is megfejelték a szervezők a programot, ami pénteken és szombaton is megrendezésre kerül majd. Az 5 tételes sörkóstoló némi extra anyagi ráfordítást igényel, egész pontosan 4.490 forintot kell a napijegy mellett kifizetni érte, de elég megérősnek tűnik a sörsort elnézve. Mindkét nap 19 órakor kezdődik a móka és max 20 fő tud rajta résztvenni!

Kóstolósor:

St. Louis Premium Geuze 4,5 % – Van Honsebrouck sörfőzde, Izegem

St Bernardus Wit 5,5 % - St. Bernard sörfőzde, Watou

Westmalle Dubbel 7% - Westmalle Trappista kolostor sörfőzde, Westmalle

Cuvee Watou 8 % - Leroy sörfőzde, Watou

Kasteel Cuvée du Chateu 11 % - Van Honsebrouck sörfőzde, Izegem

BELGA SÖRKÓSTOLÓ JEGYVÁSÁRLÁS

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A Danubius Hotel Gellért recepcióján 0-24-ben, akár SZÉP-kártyával is.

A Krak'n Townban limitált számban 50 db pénteki és 50 db szombati jegy.

Jegyvásárlás

HELYSZÍN

Danubius Hotel Gellért

Budapest, 1114. Szent Gellért tér 2.

NYITVATARTÁS

Korlátlan sörkóstolás

2020. február 14., péntek - 17:00-24:00

2020. február 15., szombat - 17:00-24:00

Sörbrunch

2020. február 16., vasárnap - 12:00-15:00

JEGYÁRAK

Jegyvásárlás

Korlátlan sörkóstolás (a pénteki és szombati fesztiválnapokon minden jegyfajta mellé jár egy logózott korsó és korlátlan sörkóstolás)

Elővételi napijegy: 5.990 Ft

Helyszíni napijegy: 6.990 Ft

Sörvacsora

12.990 Ft, amely tartalmazza a napijegyet is!

Sörbrunch (korlátlan étel- és italfogyasztással)

Felnőtt: 10.550 Ft

Gyerek: 5.275 Ft

 

A legfrissebb infókért keressétek fel az Indoor Sörfesztivál FB eseményét vagy a Serfőző csatornáit.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel