Main Area

Próbáljátok ki a saját bőrötökön az új Horizontot - NYEREMÉNYJÁTÉK

Az új Horizont sörök nem csak kinézetben lettek parádésak, hanem belbecs fronton is jeleskednek. Nekünk se kellett több, elintéztük, hogy le is tudjátok tesztelni azt!

A szeptember hónap alapból is egy erős hónapnak ígérkezik sörös fronton, mert már az első héten sörfesztiválok sora hívogatja a májat, de mi most azon is szeretnénk segíteni, hogy mindezt méltó módon, a legújabb Horizont sörökkel a hűtőben várhassátok!

Arról már írtunk korábban, hogy az alapszortimentet (is) bővítik a srácok, de pont augusztus utolsó hetén volt a premierje a legütősebb új tagnak, a Double Gentle Bastardnak. Nem is kellett jobb apropó, már írtunk is nekik, hogy jó lenne ezt méltó módon megünnepelni és megosztani mindenkivel az örömhírt. Ennek az eredményeként most nem kell sokat tennetek és már nyerhettek is egy elég exkluzív csomagot, amiben minden benne van, amire vágytok, még akkor is, ha nem tudtátok, hogy ez kell nektek.

A SÖRCSOMAG TARTALMA:

1 ÜVEG REBEL BERRY

1 ÜVEG MORNING JOE

1 ÜVEG GENTLE BASTARD

1 ÜVEG DOUBLE GENTLE BASTARD

1 ÜVEG HAZY QUEEN

1 ÜVEG SAILOR BELLE

A játék időtartama: 2019.09.01-06.

Annyit kell csak tennetek, hogy megválaszoljátok az alábbi kérdést és már várhatjátok is a sültgalambot! Pontosabban egy hatos válogatást, amiben a három új sör is szerepel!

A MEGFEJTÉSHEZ EBBEN A CIKKBEN TALÁLTOK SEGÍTSÉGET

Nyerjetek egy Horizont sörválogatást! Igen, az új sörök is benne vannak!!

Melyik három sörstílust képviselik a Horizont új sörei? (VIGYÁZAT, BECSAPÓS!)


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel