Main Area

Programajánló - 2018. január 1-7

A hetet az újévi felépülés jegyében síri csend és hullaszag uralja az előző hónaphoz képest, de azért itt is felbukkan egy premier, egy csapfoglalás, egy jótékonysági esemény vagy egy kis vad ökörködés.

Budapest

2018. január 1-7. – AgrárX premier

Az új év első premiere címet ezúttal egy szuperhős húzta be. AgrárX hobbija a traktorhajigálás, a kombájn dzsúdó és az ízlelőbimbók felszántása DIPA formában. És mivel egy hős mindig igazságos, premier gyanánt az országban egyszerre landol a boltok polcain.

 

2018. január 5. - Csupi's last xx year

Bár női olvasóink valószínűleg nem tudják, miről beszélek, sajnos a férfiaknak megrögzött szokásuk az idő előrehaladtával éveket is gyűjteni. Csupor Marci sem kivétel, aki annak örömére, hogy egy lépéssel közelebb kerül az interneten gyakran keresett 3 X-hez, felforgatja az újdonsült Dezsőt. Torta gyanánt Csupor sörök felbukkanása garantált.

Időpont: 17:00

Helyszín: Neked Csak Dezső – Brewpub & Bistro, 1088 Budapest, Rákóczi u. 29.

 

2018. január 5. - Véradás a Szimpla Kertben – Ultimate Transfusion Winter Edition

Általában nosztalgiával szokás emlegetni a békebeli véradások sör-virsli párosát. Na erre tesz még egy nagy lapáttal a Szimpla, hiszen azok, akik a végüket adják a rászorulók megsegítésére, egyenesen a Mad Scientist Ultimate Transfusionjét kapják jutalmul egy kis harapnivaló kíséretében. A személyit, lakcímkártyát és TAJ kártyát senki ne felejtse otthon!

Időpont: 12:00-17:00

Helyszín: Szimpla Kert, 1075 Budapest, Kazinczy u. 14.

 

2018. január 6. – Sör, mámor, Kőbánya

Ha hihetünk Deák Billnek, Kőbánya azért jó hely. Hát még a Főzdepark, amit most profi idegenvezetővel be is lehet járni 2 órában. Ennyi mozgás mindenkinek jól esik.

Ára: 4290 Ft

Időpont: 10:00 és 14:00

Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi u. 47. előtt

 

2018. január 6. – Parody Brewing Monstrosity Show

A Hopaholicban már több, mint egy hónapja folyamatosan tombol az őrülethullám. Ezúttal a helyi erők egy nyílt „mindent bele” sörfőzésbe kezdenek FruitenglandScandinavian Black Winter Farmhouse IIIIIIPA néven. Hogy az mi? Olyasmi, mint a helyben kóstolható Sugarterror Imperial Stout vagy a Saltyhorrornewbudapest-ishbrettindiapaleale-ish. Szóval valami, amit még biztos nem kóstoltál.

Időpont: 17:00

Helyszín:Hopaholic – in hop we trust, 1072 Budapest, Akácfa u. 38.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel