Main Area

Programajánló - 2018. július 09 – 15

Kezdünk kicsit felébredni a sörkómából és a héten már bőven van miből választani, ha szeretnénk sörös összejövetelen tobzódni. Megint előre tör a vidék, de most istenesen helytáll Budapest is!

Budapest

2018. június 30-július 14. – VB Playoff a Főzdeparkban | Sponsored by 220volt.hu

Most kezd izgalmassá válni a labdarúgó világbajnokság, ami magával vonzza azt is, hogy összeverődnek a baráti társaságok és pár sör mellett szurkolnak a kedvenceknek vagy csak örülnek, hogy végre van indok, hogy összejöjjenek. A Főzdeparkban minden héten csütörtöktől vasárnapig lehet nézni a meccseket és nyomni mellé a jó söröket. 8 csap, 2 LED TV és némi főzdeillat. Kajával érdemes készülni, de pizzát lehet oda is rendelni.

Helyszín: Főzdepark, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

 

2018. június 30-július 15. – II. Budapesti Német Sörfesztivál - június 30-július 15.

Gyakorlatilag éppen csak, hogy véget ért a Cseh Sörfesztivál és máris jön a váltás, ezúttal Németország költözik a Westend tetejére, hogy biztosan ne maradjunk sör nélkül a meccsek alatt. Lehet a pakoló brigádok még le is tudnak pacsizni egymással.

A KIÁLLÍTÓK LISTÁJÁÉRT ÉS RÉSZLETESEBB INFÓKÉRT KATTINTSATOK

Helyszín: Westend Tetőterasz, 1062 Budapest, Westend City Center

 

2018. július 11. - Gravity Brewing Launch Party!

A Dezső már elég régóta főszerpeet játszik sörös körökben, hiszen rengeteg csappal rendelkezik és nem is félnek használni azokat. Most éppen egy régi vágyuk teljesült be, aminek a keretében a Gravity sörfőzde sörei kerülnek csapra kizárólag a Dezsőben ezen az estén.

Csaplista:

1: Sunspot - Apricot Wheat (5,2%)

2: TBA

3: TBA

4: Dragon Storm - Dark Raspberry Wheat (3,5%)

5: Meteor - Triple Scotch Ale (8,1%)

6: Dark Matter - Chocolate Milk Stout (6,6%)

Időpont: 18:00

Helyszín: Neked csak Dezső, 1088 Budapest, Rákóczi út 29.

 

2018. július 11. – MONYO Csapfoglalás A Léhűtőben!

Hiányzott már egy csapfoglalás? Akkor szerdán a MONYO is a kedvetekben jár, hiszen régi kedvencek és új trónkövetelők kerülnek a csapokra a Léhűtőben.

- Funky Fritz

- Schatzi

- La Pirata X MONYO Afterparty

- Bipolar Bear

- Dead Rabbit

- Black Mamba

- Konix X MONYO Nutty Moose

Időpont: 18:00

Helyszín: Léhűtő, 1076 Budapest, Holló utca 12-14.

 

2018. július 14. – FIRST Sörkéntes Program - Szemétszedés Újpesten

Önkénteskedni menő. Valahogy így gondolhatják a FIRST-nél is, ugyanis csinálnak egy önkénteskedő eseménysorozatot, aminek az első állomása a Népsziget vasúti-híd környékének megtisztogatására irányul. Ha jófejeskedsz és segítesz, akkor 2 korsó sör és egy vacsi lesz a jutalmad! Délután 16 órától bográcsozás és afterparty a FIRST háza táján. Jelentkezni a [email protected] címen tudtok.

Időpont: 10:00

Helyszín: Kabin, 1138 Budapest, Népsziget út 727.

 

+1

2018. július 15. – BBQ & More (Piszkor Norbi-Szabó Kevin) Party & Zozó Beer Meeting

Az esemény, amire minden sörgeek titkon vágyott itthon. Egy teljesen kötetlen sütögetés, sörkóstolgatás, ahol fullba lehet tolni a sörszlenget, sőt kifejezetten ajánlott is! Dobi Zoli és Piszkor Norbi a főkolomposok az elkövetésben. Lesz természetesen VB is, ha esetleg az tetszik.

Időpont: 17:00

Helyszín: Ganz Söröző, 1027 Budapest, Ganz utca 6.

 

Vidék

2018. július 10-15. – IV. Alsóörsi Sörfesztivál és Fociőrület

A Serfőző team úgy gondolta elege van kicsit a budapesti nyüzsgésből és inkább lemennének a magyar tenger partjára kicsit lazulni. És ha már ott vannak, akkor csapatnak is egy sörfesztivált Alsóörsön! 100 féle üveges és csapolt sör, VB közvetítés LED falon és utána még kis buli. Ha a környéken jártok nézzetek ki helyettünk is!

Időpont: 14:00

Helyszín: Sirály Park, 8226 Alsóörs

 

2018. július 13-15. – IV. Nemzetközi Söröm

3 napos sörözést terveznek Szegeden, ahol a sör mellé ígérnek még táncos-zenés mulatozást, már csak azért is, mert egyidőben lesz az Utcazene fesztivállal. Kellene is fog a nóta a sörök mellé, mert eddig a Békésszentandrási sörein kívül semmi bíztatót nem láttunk. Ha nincs más, akkor talán jó lehet ez is, de a szokásos tucat vurstlinak tűnik.

Helyszín: Dugonics tér, 6720 Szeged

 

2018. július 13-15. – IV. Félegyházi Kézműves Sörfesztivál

Miközben Szegeden dajdajozik a nép, lehet ugyanezt csinálni Kiskunfélegyházán is. Lesznek fellépők, elvileg lesz sör és étel is. Nem hiszem, hogy sokkal többre kellene számítani, mint a szegedi variáns. Itt még a kiállítók sincsenek feltüntetve, hogy el lehessen dönteni megéri-e kimenni vagy sem.

Belépő: 1.000Ft / 3nap (elővételben)

1.500Ft /3 nap (helyszíni jegyvásárlás)

Helyszín: Kiskunfélegyháza

 

2018. július 13. – A Bölcső a Plánéban - Semmi több, csak BURGER, SÖR és VB DÖNTŐ

A Bölcsőt Budapesten nem nagyon kell olyannak bemutatni, aki szereti a  jó söröket és/vagy a király burgereket. Én már évek óta a rabja vagyok a helynek és ha egy tuti jó burgert ennék, akkor valószínűleg ide nézek el Budán. Most pedig leviszik a kaját, a söröket és a feelinget egészen Badacsonyig, hogy megtérítsék kicsit a boros közeget! Meg hát, akkor már megnézhetitek a VB döntőt is, ha úgyis megvan a kaja és a sör. 3 csapon hatféle sör lesz majd! Liquid Cocaine, Mango Bay, Tokyo Lemonade, Apricot Madness, Chill Haze, Bölcső Brew Crew: Busó)

Helyszín: Pláne Badacsony borterasz, 8258 Badacsonytomaj, Park utca 18.

 

2018. július 14. – Beer, Grill&Chill - I. zipnik a Miskolctapolcai Barlangfürdőben

Ha éppen terveztek egy kis hétvégi kiruccanást Miskolc környékére, akkor van egy tuti ötletünk programnak. Menjetek piknikezni a Zip’s bandájával. Mi lesz ott? Zip’s sörök, Brewski sörök, grill kaják, DJ, VB meccsnézés és remek hangulat. Ne felejtsétek otthon a kockás lepedőt!

Belépő: 1 db érvényes fürdőbelépő

Időpont: 09:00

Helyszín: Miskolctapolcai Barlangfürdő

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel