Main Area

Programajánló - 2018. július 30-augusztus 5

Pontosan olyan hullámzó tendenciát mutat a heti programajánló tartalma is, mint az időjárás. Egyszer bele lehet dögleni annyit kellene inni, a következő héten meg olyan szárazság van ezen a fronton, mint a sivatag.

Budapest

2018. augusztus 2. – Pilot Series #11 - New Zealand Pale Lager

Folytatódik a Horizont Pilot Series sörsorozata, ahol ezúttal egy nyári finomságot töltenek a poharainkba. Egy könnyű, ivós lager alapot felturbóztak laza 20 kiló Pacifica komlóval és a végeredmény eléggé önmagát itatósra sikerült állítólag.

Időpont: 18:00

Helyszín: KEG Sörművház, 1114 Budapest, Orlay utca 1.

2018. augusztus 2. - Camba Bavaria csapfoglalás a Dezsőben!

A Camba Bavaria egy elég izgalmas sörfőzde hírében áll, a nemrég megtartott II. Budapesti Német Sörfesztiválon ezek voltak a legérdekesebb, konstansan elérhető „újdonság” sörök. Most 8 sörük kerül csapra a Dezsőben, hogy mindenki eldönthesse magának mennyire valós a felhajtás körülöttük.

Időpont: 18:00

Helyszín: Neked csak Dezső, 1088 Budapest, Rákóczi út 29.

2018. augusztus 3-5. – XVIII. ker. Szent Lőrinc napi Kézműves Sörfeszt

Valójában ez nem tudom mennyire nevezhető majd sörfesztiválnak, mert az infók alapján inkább egy kerületi mulatós banzájnak tűnik, de gondoltam elfér a heti programok között, így legalább nem lesz sörfeszt deficites az ajánló.

Nyitás: 14:00

Helyszín: 1183 Budapest, Kossuth Lajos tér

2018. augusztus 3. – Yeast Side Kézműves Sörkóstoló

Sörkóstolás Gödöllőn, csak hogy ne minden a belvárosban legyen. A Yeast Side csapatának életébe és söreikbe lehet majd betekintést nyerni.

A sörsor az alábbi lesz:

-         Westside

-         Darkside

-         Outside

-         Upside

-         Superside

-         Nightside

Jelentkezni a Caravella facebook oldalán üzenetben vagy az [email protected] e-mail címen lehet!

Ára: 3000 Ft/fő

Időpont: 18:00

Helyszín: Caravella, 2100 Gödöllő, Szilhát utca 40.

2018. augusztus 3. – Adománygyűjtő és örökbefogadó nap

Nem csak a sörözésről szól a programajánló, hanem az olyan dolgokról is, amik a jó ügyet szolgálják. Ilyen például a csepeli Riziben megrendezésre kerülő Adománygyűjtő és örökbefogadó nap, ahol örökbefogadásra váró kutyusokkal akár szemtől szemben is lehet ismerkedni, macskákkal pedig virtuálisan. Ha megvan a szerelem első látásra érzés, akkor pedig már gondolkodhatunk is, hogy hol lesz az új családtag helye otthon. Természetesen nem csak erről szól a dolog, hanem arról is, ha van valakinek felesleges kutya-macska holmija, tápja otthon, amire már nincs szüksége, akkor elhozhatja ide és a Rizi csapata eljuttatja a megfelelő szervezetnek!

Időpont: 14:00

Helyszín: Rizmajer Kézműves Sörház, 1211 Budapest, Táncsics Mihály utca 110.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel