Main Area

Programajánló - 2018. június 25-július 1

Nem tudom, hogy a nyári szünet ütött-e be ennyire vagy csak valami fekete lyuk keletkezett a semmiből és behúzta az összes sörös eseményt, de a héten mindenki pihentetheti a máját vagy mehet a törzshelyre, mert elég nyugis hétnek nézünk elébe.

Budapest

2018. június 14-28. – Futball VB a Főzdeparkban | Sponsored by 220volt.hu

Most kezd izgalmassá válni a labdarúgó világbajnokság, ami magával vonzza azt is, hogy összeverődnek a baráti társaságok és pár sör mellett szurkolnak a kedvenceknek vagy csak örülnek, hogy végre van indok, hogy összejöjjenek. A Főzdepark gondolt egyet és úgy döntöttek, hogy alapból is elég családias a légkör náluk, úgyhogy meghívják a haverokat. Mindenkit, aki szereti a jó söröket és a Főzdeparkot. Lehet menni szabadtérre meccset nézni a főzde területére! Kajával érdemes készülni, de pizzát lehet oda is rendelni.

Helyszín: Főzdepark, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

 

2018. június 14-28. – XI. Budapesti Cseh Sörfesztivál

Már 11. alkalommal kerül megrendezésre a Cseh Sörfeszt a tavalyi után újra a Westend tetőteraszán. 35 sörfőzde kínálata, cseh kisüzemi sörökkel és cseh ételekkel. Ha ez nem lenne elég, akkor egy óriáskivetítőn nézhetitek közben a VB meccseit is.

Helyszín: Westend Tetőterasz, 1062 Budapest, Westend City Center

 

2018. június 28. - RothBeer csapfoglalás a Teraszon

A nagy VB lázt most RothBeer sörökkel is élvezhetitek, ugyanis most csütörtökön 6 sörük kerül csapra a Beer Company Teraszán. Ha esetleg nem lenne elég olyan klasszikus, mint a Távoli Galaxis, akkor lesz még Rocket Science, Gingermeister, Bakancslista és White Space is opciónak. Ha még ez sem lenne elég, akkor itt lesz elérhető az utolsó hordó a sörös borból (vagy boros sörből?), a Borbeer-ből.

Időpont: 18:00

Helyszín: Beer Company Sörterasz, 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

 

2018. június 30. – Tántorgó ParIPA (A titkok feltárulnak)

Csupor Marciék olyannyira befészkelték magukat az új helyükre, hogy megint kommunális sörfőzést szerveznek, ahol az egyik alapdarabot lesz majd lehetőség lefőzni és jól betanulni a receptjét. A Tántorgó ParIPA forrong majd az üstben!

Ára: 8500 Ft/fő

Időpont: 10:30

Helyszín: Csupor Pub – Takeover, 1076 Budapest, Holló utca 14.

 

2018. június 30. – II. Budapesti Német Sörfesztivál - június 30-július 15.

Gyakorlatilag éppen csak, hogy véget ért a Cseh Sörfesztivál és máris jön a váltás, ezúttal Németország költözik a Westend tetejére, hogy biztosan ne maradjunk sör nélkül a meccsek alatt. Lehet a pakoló brigádok még le is tudnak pacsizni egymással.

Időpont: 14:00

Helyszín: Westend Tetőterasz, 1062 Budapest, Westend City Center

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel