Main Area

Programajánló - 2018. szeptember 3-9

Nem csak a suli indult újra, hanem a sörös programok is. Konkrétan annyira bepörgött mindenki, hogy szombaton ember legyen a talpán, aki mindenhol ott tud lenni. Nézzük hol iszunk a héten!

Budapest

2018. szeptember 4. – Brew Your Mind új sörök - szeptember 4. kedd

A szokásos keddi Brew Your Mind dobozolásra ezúttal két teljesen új sört hoznak el a srácok.

FOREIGN LAND Pale Ale 5,7% - amerikai komlók nélkül készült - ezért a megszokottól jelentősen eltérő ízvilágú - intenzíven komlózott pale ale. 0,33 l / doboz
PARALLEL DIMENSION imperial IPA 7,8% - eddigi egyik legsűrűbb, gyümölcslé-szerű, ananászos ízvilágú söritalunk. 0,33 l / doboz

Időpont: 17:00

Helyszín: Neked csak Dezső, 1088 Budapest, Rákóczi út 29.

2018. szeptember 5. - Reczer Ser - Collabrew Series #7 - Egyszeregy

Bár a Várban már rákóstoltunk a Beercase első sörére, amit a Reczer Serrel közösen alkottak meg, de simán megér még egy próbát, mert elég jól sikerült. Az Egyszeregy nevet kapta a sörük, ami egy 6,1%-os könnyed, ivós, hidegkomlózott WHITE IPA lett.

Időpont: 18:00

Helyszín: KEG Sörművház, 1114 Budapest, Orlay utca 1.

2018. szeptember 6-9. – FIRST Craft Beer Birthday Weekend - 1 éves a FIRST

Születésnapos a FIRST sörfőzde és ennek örömére főztek is sört, hogy megfelelően lehessen ünnepelni. A szülinapozás alapból is 3 naposra van tervezve, hogy tuti mindenki meg tudja kóstolni a Birthday HopCake dupla IPA-t, amit a srácok kifőztek. Keressétek a FIRST bárokban!

Nyitás: 14:00

Helyszín: Minden FIRST söröző

2018. szeptember 6. – HEDON - Sörfőző a házban!

Szeretnétek végigkóstolni mind a 11 Hedon sört? Vagy ezt már letudtátok és csak keresetlen kérdéseitek lennének ahhoz, aki elkészítette azokat? Menjetek el a Hedon Taproomba és ismerkedjetek meg Péterrel, a Hedon sörfőzőjével.

Időpont: 19:00

Helyszín: Hedon Taproom, 1051 Budapest, Sas utca 25.

2018. szeptember 6. – Kétéves a Horizont!

Igazi szülinapi hét van, mert míg a FIRST most lett 1 éves, addigra a Horizont már a második szülinapját ünnepli. Ráadásul egy új állandó sörrel bővítik a szortimentjüket, a mostanság oly divatos NE IPA vonalról. Ez lesz a Hazy Queen! Nem csak a Dezsőben lehet majd kóstolni, hanem rengeteg kocsmában kerül csapra hirtelen, az eseményben tudjátok követni a résztvevő helyeket.

Időpont: 19:00

Helyszín: Neked csak Dezső, 1088 Budapest, Rákóczi út 29.

2018. szeptember 8. – BodrogSmoker x Beercase BBQ Sörvacsora

A smokert és a sört mindig jó egy kontextusban elképzelni. Szerintem a legjobb párosítások egyike. A Beercase srácok rendesen pörögnek a héten, mert miután bemutatták az első sörüket, hétvégén még tartanak egy BBQ sörvacsorát is, csekkoljátok a menüt, elég remekül néz ki.

Ára: 11.990 Ft

Időpont: 18:00

Helyszín: MAG Kert, 1119 Budapest, Kelenvölgyi határsor 3.

2018. szeptember 8. – Csupor csapfoglalás a Teraszon

Csuporék fogják és jól lefoglalják a Beer Company csapjait, mert csapfoglalás nélkül nem is telhet el hét. Lesznek régi klasszikusok újrafőzve, lesz utolsó hordó, és lesz változatlan sör is.

Egész konkrétan:

Tántorgó ParIPA

Hello, my name is Sudan - New England verzió, sárgabarackkal

Bunny Hop

Bonsai Dubbel

OatOfControll

ValamIPA – utolsó hordó

Időpont: 18:00

Helyszín: Beer Company Prémium Sörterasz, 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

Vidék

2018. szeptember 7-9. – Miskolci Sörfesztivál 2018

A héten is van sörfesztivál, mert anélkül nem buli, a buli. Ezúttal Miskolcra kell lemenni, ha valaki szeretne fesztiválozni, az előadókat elnézve eléggé erős lesz a felhozatal, bár a sörről nem mondanak semmit… Belépő van, cserébe kapunk mulatozást.

Időpont: 17:00

Helyszín: Miskolc Népkert

2018. szeptember 8. – Hogyan készül a Gödény?

Ki tudja, hogy hol található Legalsógöd? Hát nem vagytok egyedül, ha azt se tudtátok van ilyen, de ezt a hiányosságot most pótolhatjuk, ugyanis nem csak, hogy létezik, de sörfőzde is van ezen a néven. A Synthesis Schindler Józsefe fog beszélni a sörfőzésről, aki elkészítette a Gödény és Pinty nevű söreiket is.

Időpont: 17:00

Helyszín: Mosoly ABC, 2131 Göd, Alagút utca 12/6

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel