Main Area

Programajánló – 2019. április 1-7

Olyan érzésem van, mintha varázsütésre beindult volna minden sörös esemény a tavasz beköszöntével és lehet nem is járok messze az igazságtól. Söráradatra felkészülni!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

2019. április 3. – A Jardinette Gasztroklub bemutatja: Nők a sör körül

Sörvacsorával összekötött edukációs programot szerveznek a Jardinette étteremben, ahova a Kapucinus és az Etyeki Sörmanufaktúra női szakosztálya érkezik meg, hogy egy 5 fogásos vacsora mellett meséljen a sörök és a nők kapcsolatáról.

Beugró: 9990 Ft/fő

Kezdés: 18:30

Helyszín: Jardinette

2019. április 3. – Reczer Ser - Collabrew Series #12 - Ace of Flakes

Azt szokták mondani, hogy egyszer minden jónak vége szakad. Kicsit így vagyunk a Collabrew Seriessel is, ami Reczer Gábor remekbe szabott kollab sörszériája. Mondanom sem kell, hogy nagyon ajánlott elmenni és megkóstolni az utolsó főzetet is, ami várhatóan parádésan sikerült a korábbiakhoz hasonlóan. Ez pedig az Uradalmiakkal közösen főzött Ace of Flakes névre hallgató white IPA lesz.

Kezdés: 19:00

Helyszínek: Legfelsőbb Beeróság

2019. április 4. – Bevog Tap Takeover & meet the Brewer

Konkrétan a szomszédból érkezik a BrewDog Budapest következő csapfoglaló brigádja, a Bevog Brewery.

Csaplista:

Kramah India Pale Ale 6,5%

Snow Shovel Hazy India pale ale / New England 6,7%

Baltic Fleet Baltic porter with plums 7,2%

Zo Session IPA 4,3%

Deetz Golden Ale 4,8%

Kezdés: 19:00

Helyszín: BrewDog Budapest

2019. április 5. – Országos White Passion gyümölcsös búza premier!

A nyulas sörök egy új taggal bővülnek, mégpedig egy igazi nyári sörrel, egy gyümölcsös búzával. A White Passion egészen pontosan egy mangós-maracujás bajor búzasör lesz és ami még jobb hír, hogy nem csak szezonális darabról beszélünk, hanem az alapszortiment része lesz!

Kezdés: 18:00

Helyszín: Fehér Nyúl Brewery

2019. április 5. – Exotic Post Traumatic sörbemutató

A hét egyik legizgalmasabb eseménye, ahol a MONYO megint kifőzött egy zenés sört, ezúttal az Ivan and the Parazol bandáját rántották be a sörök világába. Nem is egy akármilyen sörrel ráadásul, egy epres brut-ale sörre lehet számítani. Abból kiindulva, hogy mennyire menő lett az előző zenekari sör, borítékolható a siker!

Kezdés: 19:00

Helyszín: KEG Sörművház

2019. április 6. – Áprilisi Marhaságok - FIRST Beer & Barbecue Feszt feat. Bp BARbq

Itt a tavasz, dagad a....BBQ! Megint érdemes kivándorolni Újpest egy eldugott szegletébe, ahol átveszi az uralmat a felhőtlen jókedv, a sörök és a kaják. A FIRST Taproomban megint sütögetni fognak, amit ezúttal a Bp BARbq csapata fog abszolválni. Lesz 8 féle sör csapon, de ha ez nem lenne elég, akkor a legújabb sörül is kóstolható lesz majd, ami Countryside Buddha névre hallgat és egy dupla IPA-t takar.

Kezdés: 12:00

Helyszín: FIRST Taproom

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel