Main Area

Programajánló – 2019. április 8-14

Lehet már lélekben mindenki a húsvétra készül, ezért kicsit tetszhalottnak tűnik ez a hét sörös esemény szempontjából, de egy hármas kollabért már megérte megírni a programajánlót!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a hello@szuretlen.hu címen, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

2019. április 10-14. – A Gravity Brewing bemutatja: Red Shift – Red Rye

Egy korábbi főzet kerül újra a Ráday utcai egység csapjaira. „A sör gyönyörű vörös színnel indít, aminek a háromféle amerikai komló ad intenzív gyümölcsös aromát. A hozzáadott keserű narancshéj egy kellemes csavarral lep meg ízben és illatban egyaránt. A korty végén az intenzív rozsos lecsengés kitűnően harmonizál az enyhén édeskés, karamellás malátatesttel, ami ennek a stílusnak az egyik legfőbb jellemzője.”

Kezdés: 18:00

Helyszínek: Holló és Róka

2019. április 11-13. – XIII. KSE Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra

Sörös okoskodás, sörkóstolás, dínom-dánom. A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete idén Gödöllőre költöztette az éves szakmai rendezvényét. 

PROGRAMOK, SÖRFŐZDÉK, JEGYEK ITT

Kezdés: 12:00

Helyszín: Gödöllő

2019. április 12-13. – Szenzációs Kombinát Szezonnyitó

Többnyire nem szoktam foglalkozni olyan kocsmamegnyitókkal, amik nem Budapesten vannak, mert ide összpontosul a kereslet. Viszont a Kombinát Főzdekocsma újranyitása elég ígéretesen hangzik annak ellenére is, hogy Törökszentmiklósra kell elmenni érte. UGAR és Yeast Side sörök csapon.

Kezdés: 17:00

Helyszín: Kombinát Főzdekocsma

2019. április 12. – Csokitorta + vaníliasodó, de SÖR!

Megint kicsit elborultak a srácok a főzdében. Csokitorta? Vanílliasodó? Hát hülyék ezek? Hála az égnek, úgy tűnik ahhoz elég bolondok, hogy ezeket sörbe öntsék és ráadásul még nekünk is adjanak belőle. Sőt! Bátorítanak arra, hogy a két sört mixeljük, keverjük kedvünk szerint. Egy hármas kollab eredményei lettek a sörök, egészen pontosan egymást is kiegészítik. A Darkness Cannot Drive Out DarknessHorizont verziója csokitortára, míg ehhez passzol az Only Light Can Do That rákontrázás a MONYO-tól. Parádé lesz!

Kezdés: 19:00

Helyszín: Horizont Taproom

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel