Main Area

Programajánló – 2019. február 18-24

Ez a hét nem arról lesz híres a történelemkönyvekben, hogy a legtöbb sörös esemény volt egy héten belül, de az a pár esemény, ami ajánlott, legalább tényleg jónak ígérkezik.

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

2019. február 21. – The Garden Brewery Tap Takeover

A horvát sörfőzde már több ízben is a kezünkbe kerülhetett, hiszen a Beercase-ben is lehetett kóstolni több tételt is, illetve a tavalyi BPBW-n is ott voltak a srácok. Most pedig a BrewDogba látogatnak el egy csapfoglalás keretein belül.

Csaplista:

Vanilia & Chocolate Porter Porter (Ratebeer: Top50 porter in the world) - 6,7%

Milkshake IPA Milkshake IPA - 6,2%

Chocolate and Peanut Butter Stout Stout - 6,9%

Sour Sour-Berliner Weisse - 3,5%

Citrus IPA Citrus IPA - 7,2%

Kezdés: 19:00

Helyszín: BrewDog Budapest, 1061 Budapest, Anker köz 1-3.

2019. február 22. – Yeast Side Ultraside Double IPA feat Pineapple

Yeast Side bandája elég rendesen rágyógyult a meglévő söreik megbolondítására és a visszajelzések alapján elég királyul is csinálják. Most éppenséggel a második legerősebb sörüket, az Ultraside-ot extrázták ki, mégpedig nem mással, mint némi ananásszal. Már tavaszi feelingben vannak, ettől a dupla IPA-tól szerintem mindenki is abba kerül majd.

Kezdés: 19:00

Helyszín: One Beer, 1085 Budapest, József körút 63.

2019. február 23. – Sörfőzés élőben! Stout a Brewie-val a Krak'n Town-ban

Ittatok már kapszulás kávét? És kapszulás sört? Na azt itt sem fogtok, de nagyjából ennyire egyszerűvé válik a sörfőzés a Brewie segítségével, amit most meg lehet nézni élőben is, akció közben. Lehet kérdezni, lehet nyomkodni és lehet beszélgetni róla az egyik alkotóval. Természetesen sör mellett.

Kezdés: 17:00

Helyszín: Krak’n Town, 1085 Budapest, József körút 31/a

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel