Main Area

Programajánló – 2019. január 28 – február 3

A héten nem fogunk belefulladni a sörbe, de azért most is találunk kedvünkre valót, ha szeretnénk valami sörös programot beiktatni a héten. Esélyes, hogy a Big Face sörfőzdéhez lesz köze a programnak.

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

2019. január 30. – Kocsmakultúra, avagy játékok a sör mellé+Szent András sörpremier

Folytatódik az Ogre Bácsiban a sörös kultúrkör, ahol most éppen a kocsmai játékok lesznek terítéken. Legyen szó táblajátékról, kockázásról, snóbliról, flipperről, dartsról, billiárdról, egy izgalmas ulticsatáról, vagy a csocsóról bármelyik aktivitás alkalmas arra, hogy elüssük az időt a kocsmában, ha már az ivás nem elég kielégítő. Minderről Ogre fog regélni a látogatóknak. Nagy extra, hogy lesz sörpremier is, ugyanis a Szent András sörfőzde most mutatja be Rettegett Iván-t, a Russian Imperial Stoutját!

Kezdés: 19:00

Helyszín: Ogre Bácsi, 1067 Budapest, Hunyadi tér 11.

2019. január 31. – Big Face Kandalló Pub csapfoglalás

Nem nagyon van hova cifrázni a dolgot. A Big Face sörfőzde beveszi a Kandalló csapjait a már három tagúvá bővült sörkészletével.

Csapon:

Face to Face IPA – 6,5%

Arany APA – 4,8%

Amber Ale – 5 %

Kezdés: 17:00

Helyszín: Kandalló Pub, 1073 Budapest, Kertész utca 33.

2019. január 31 – február 2. – FIRST Fusion Pale Ale - I. Főzdefoglalás Sörpremier

A tipikus esete, amikor a nyúl viszi a puskát. Ugyanis most nem a FIRST srácok foglaltak csapot, hanem a partnereik, vendéglátósok foglalták be a főzdéjüket és raktak össze egy receptet a következő sörhöz. Innen eredhet a Fusion kifejezés a Fusion Pale Ale névnél. A Fusion Pale Ale-ben a keserű narancshéj és a koriander a frissességet, az Oo-lorde oolong kínai kistermelői tea a sörforradalmi játékosságot, a komló- és malátaprofil a kiegyensúlyozottságot biztosítja.

Kezdés: 20:00

Helyszín: Több helyszínen lesz csapon, de ahol biztos: FIRST Taproom, 1044 Budapest, Váci út 83.

2019. február 1. – Big Face KEG csapfoglalás

Gyakorlatilag copy-paste a Kandallós esemény, csak ezúttal Budán a KEG-ben!

Kezdés: 19:00

Helyszín: KEG Sörművház, 1114 Budapest, Orlay utca 1.

2018 Szűretlen. Fejlesztette: Totel